Marius Croitoru, dat afară de la FCU Craiova: ”Îi dorim mult succes pe viitor!”

FCU Craiova a anunțat despărțirea de Marius Croitoru (44 de ani), antrenorul principal al echipei.

Tehnicianul și-a încheiat cel de-al doilea mandat mai repede decât pe primul. Dacă în 2022 a plecat după 14 etape, acum a rezistat doar 11 partide.

FCU Craiova a înregistrat doar 3 victorii cu Marius Croitoru la cârmă, iar Adrian Mititelu a decis să este momentul pentru o schimbare.

Totul a fost anunțat de către clubul din Bănie printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

”Mulțumim, Marius Croitoru! Clubul nostru si Marius Croitoru au decis de comun acord rezilierea contractului de colaborare. Mulțumim pentru activitatea depusă la FCU 1948 și îi dorim mult succes pe viitor!”, au scris oltenii pe Facebook.

Marius Croitoru a lăsat-o pe FCU Craiova pe locul al 12-lea în Liga 2, cu 14 puncte, la trei lungimi distanță de locurile care asigură play-off-ul.

Adrian Mititelu a mai avut o tentativă să renunțe la Marius Croitoru. Totul s-a întâmplat la sfârșitul lunii septembrie, atunci când s-a vorbit că Andrei Prepeliță ar putea prelua echipa, scrie digisport.ro.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La mulți ani! Ierarhul plecat din Știubienii Botoșanilor împlinește astăzi 64 de ani!

astăzi, 12:11

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, împlinește astăzi, 28 octombrie, vârsta de 64 de ani.  Născut pe 28 octombrie 1960, în Ştiubieni...

Bărbat din Botoșani depistat băut la volan, ce alcoolemie avea botoșăneanul!

astăzi, 12:00

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au oprit pentru control, pe o strada din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate. &I...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Universitatea Cluj!

astăzi, 11:24

Luni, 28 octombrie 2024, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din municipiul Botoșani se va disputa partida de fotbal dintre echipele F.C. Botoșani și F.C. Universitatea Cluj, meci contând...