FC Botoșani – U Cluj, mâine de la ora 18:00

FC Botoșani – U Cluj, mâine de la ora 18:00

   sursa: www.facebook.com/fcbotosani

FC Botoșani și U Cluj se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 14 din Superligă.
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu U Cluj!

Botoșănenii vin după o remiză, 0-0 în deplasare cu Universitatea Craiova și o victorie pe teren propriu cu Rapid, scor 2-0.
Cu siguranță, cu U Cluj vom avea un meci dificil, știu lucrul ăsta, dar suntem într-un moment bun. Jucăm în fața propriilor suporteri, avem nevoie de puncte, ne-am antrenat foarte bine în această săptămână și bineînțeles că ne dorim foarte mult să câștigăm”, a declarat Ciobotariu înaintea partidei de mâine seară.
Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu este pe ultimul loc, cu 12 puncte, având însă în continuare un meci mai puțin disputat în timp ce U Cluj este lider în clasament, cu un total de 26 puncte.

Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de zece ori, de cinci ori s-au impus clujenii, un joc a fost câştigat de FC Botoșani, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă din SuperLigă a fost anul acesta, în data de 15 martie, Universitatea Cluj - FC Botoşani, scor 3-0.

FC Botoșani - U Cluj se va disputa mâine, de la ora 18:00, pe stadionul "Municipal" din Botoșani.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au respins 2.650 euro mită de la un conducător auto prins beat la volan! (Video)

astăzi, 10:34

Duminică, 27 octombrie, în jurul orei 2.30, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați de către...

Andrei Tcaciuc, un spectacol despre ”oamenii care se grăbesc” într-un oraș al energiilor culturale (Video)

astăzi, 09:58

Coregraf și performer botoșănean de origine ucraineană, Andrei Tcaciuc a urmat cursurile programului Coregrafie din cadrul Universității Națională de Arte „George Enescu” din Iași...

Peste o sută de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European: oferta AJOFM

astăzi, 09:56

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 142 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania 60 locuri de mun...