Mailat revine după 10 luni în SuperLiga: „Îl pregătim să intre. Dacă nu câștigăm, e grav!”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a dezvăluit că Sebastian Mailat ar putea juca în următoarea etapă, cea de după pauza ocazionată de meciurile internaționale.

Mailat revine după 10 luni în SuperLiga: „Îl pregătim să intre. Dacă nu câștigăm, e grav!”

   Foto: gsp.ro

În runda a doua din play-out, ultima clasată primește vizita lui Poli Iași (sâmbătă, 30 martie, ora 18:00).

Mailat, 16 goluri în campionatul precedent, s-a accidentat la genunchi vara trecută, într-un amical. Extrema stângă în vârstă de 26 de ani a ratat astfel un transfer în Lituania, la Zalgiris Vilnius. Cluburile ajunseseră la un acord pentru aproximativ 600.000 de euro, dar totul a picat după accidentarea lui Mailat de la ligamente, care l-a ținut pe tușă aproape un an. Fotbalistul ar fi încasat 20.000 € / lunar la Vilnius.

Bogdan Andone, antrenorul lui FC Botoșani, a primit o veste bună. Iftime a declarat, la GSP Live, că Mailat urmează să fie testat într-o partidă amicală pe care moldovenii o vor disputa în perioada de pauză ocazionată de partidele internaționale și că Sebastian ar urma să fie în lot în următoarea etapă, când „lanterna roșie” a SuperLigii o va înfrunta pe Poli Iași.

„Îl pregătim pe Mailat să intre”

„Nu pot să spun tot ce pregătește Bogdan Andone în săptămânile astea fără meciuri, că află Iașul (n.r. - râde). Ce știu e că sâmbătă vom avea un meci de pregătire și va juca și Mailat. Îl pregătim pe Mailat să intre. E o veste bună. Cred că va reveni de la meciul cu Iași.

Este apt, face antrenamente 100% de două săptămâni, are nevoie de un meci de pregătire în care să joace o repriză, să vedem dacă duce. Apoi, poate intra încet, încet în echipa noastră. Nu poate fi un titular de bază, dar poate fi un mare ajutor pentru noi dacă e în formă”, a spus Iftime, în direct la GSP Live.

FC Botoșani ocupă ultimul loc în play-out, cu 11 puncte în bilanț, 4 distanță față de pozițiile de baraj și la 6 lungimi în urma lui Poli Iași, prima echipă aflată deasupra liniei.

”Entuziasmul nu s-a stins. Am avut ghinioane, greșeli de arbitraj evidente care ne-au afectat. Meciurile importante vor începe acum. Am vorbit cu Bogdan Andone să fim foarte atenți la următorul meci, cu Poli Iași. Dacă vom câștiga cu Iași, șansele noastre și entuziasmul vor crește. Dacă pierdem, lucrurile vor fi grave”, a transmis Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
18

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
187

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
57

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...