Liviu Ciobotariu, înaintea meciului cu Hermannstadt: ”Nu mergem să ciupim puncte în deplasare, pregătim jocurile pentru victorie!”

FC Botoșani a organizat astăzi, la Stadionul Municipal, conferința de presă care precede partida de sâmbătă, 10 august 2024, ora 17.00, cu FC Hermannstadt, care se va disputa pe Stadionul Municipal din Sibiu, în cadrul rundei a cincea a SuperLigii.

Liviu Ciobotariu, înaintea meciului cu Hermannstadt: ”Nu mergem să ciupim puncte în deplasare, pregătim jocurile pentru victorie!”

 Liviu Ciobotariu  

La conferința de presă de astăzi au fost prezenți antrenorul principal al FC Botoșani - Liviu Ciobotariu și jucătorul Alin Șeroni.

Liviu Ciobotariu a declarat că FC Botoșani se află în fața unui meci dificil, cu o echipă ”bine organizată”. ”Noi mergem la Sibiu cu gândul de a face un joc bun și de a reuși un rezultat pozitiv. Nu va fi ușor, pentru că nici Hermannstadt, pe acest început de campionat, nu a avut rezultate așa cum și-ar fi dorit, este clar că vor fi foarte motivați să scoată un rezultat pozitiv. Va trebui să practicăm un fotbal bun, să fim eficienți în ceea ce facem”, a spus Liviu Ciobotariu, tehnicianul principal al FC Botoșani.

Antrenorul moldovenilor a vorbit și despre faptul că a găsit la Botoșani o echipă ”matură”, care a străbătut o perioadă dificilă.

”Am găsit aici un grup foarte unit, un grup de jucători cu personalitate, cu maturitate. Șeroni este un pion important în echipă, alături de toți jucătorii cu experiență, cu ajutorul lor am reușit să aduc un spirit bun la echipă. Exista o apăsare după evenimentele care s-au petrecut, o apăsare normală după ce primele două etape am pierdut punctele, apoi acel eveniment cu plecarea lui Bogdan Andone, plana o apăsare asupra jucătorilor. Dar mă bucur că am reușit în scurt timp să aduc acest spirit de care echipa are nevoie. Este o atmosferă bună în vestiar, avem un moral bun. Nu va fi ușor la Sibiu, întâlnim o echipă cu maturitate, dar suntem pe început de campionat, toate echipele au nevoie de rezultate pozitive, îmi doresc să vin cu un rezultat bun”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul a mai precizat să pregătește cu seriozitate meciul de la Sibiu, însă rezultatul jocului depinde de ”context”.

”Noi nu pregătim meciurile să mergem să ciupim puncte în deplasare, noi pregătim jocurile pentru victorie, însă depinde de contextul jocului. Este posibil să ne mulțumească și un rezultat de egalitate, depinde de evoluția noastră. Mergem să câștigăm acest joc. Eu am venit cu o altă filosofie, nu spun că cea de dinainte a fost greșită, din contră, s-a dovedit că a fost o rețetă bună pentru FC Botoșani, faptul că Bogdan Andone a salvat echipa de la retrogradare, dar eu am venit cu altă filosofie, cu alt sistem de joc”, a mai adăugat antrenorul celor de la FC Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...