Liviu Ciobotariu, despre debutul cu dreptul la Botoșani: „Am avut și șansă”

Liviu Ciobotariu a revenit cu noroc în Superliga pentru formația moldoveană. Tehnicianul a oferit prima reacție după întâiul succes obținut de Botoșani în noul sezon de Superliga.

Ciobotariu a revenit la formația moldoveană în urmă cu trei zile. L-a înlocuit pe Bogdan Andone, demis de Valeriu Iftime după primele două eșecuri din acest sezon. FC Botoșani a învins-o în deplasare pe Farul grație reușitei semnate de Ștefan Bodișteanu (21 de ani) în minutul 48.

La finalul meciului, tehnicianul a recunoscut faptul că norocul a fost de partea echipei sale, mai ales în contextul în care Adams Friday (21 de ani) a fost eliminat direct în minutul 56, după o intervenție criminală la Gustavo Marins (21 de ani).

„Am lucrat foarte puțin”

„Eu am venit de 3 zile, am lucrat foarte puțin, însă vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au avut inimă astăzi. Nu este ușor să câștigi la Farul Constanța, am spus de la începutul jocului. Farul e o echipă cu multă calitate individuală, colectivă, jucători foarte tehnici cu trasee bine stabilite. Am fost foarte bine organizați, am avut și șansă, dar face parte din joc”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Prima Sport.

Pentru Botoșani a fost primul succes din acest sezon. De cealaltă parte, Farul a obținut un singur punct în primele trei etape din Superliga. Pentru Botoșani urmează duelul cu FCSB de pe teren propriu, în timp ce Farul va primi vizita celor de la Poli Iași.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...