LIGA 3 | Andrei Porfireanu a ingropat Dorohoiul la Suceava! Dupa ce a fost eliminat, jocul botosanenilor s-a rupt! (1-0)

LIGA 3 | Andrei Porfireanu a ingropat Dorohoiul la Suceava! Dupa ce a fost eliminat, jocul botosanenilor s-a rupt! (1-0)
FCM Dorohoi putea obtine vineri un punct la Suceava, insa lipsa de profesionalism a lui Andrei Porfireanu a dus la o infrangere in fata rapidistilor. Jucatorul Dorohoiului a fost eliminat in minutul 50 primind al doilea galben pentru o simulare la mijlocul terenului, dupa ce in prima repriza mai primise unul pentru un fault.

Dorohoienii au avut sansa lor la Suceava. Nu au stat "la cutie" si au avut ocazii mari de a inscrie, insa sucevenii nu au ramas datori. Prima ocazie notabila le-a apartinut gazdelor, in minutul 14, atunci cand Stanescu a sutat de la 22 de m, iar balonul a trecut putin peste poarta aparata de Afloarei. Ciprian Orasanu da replica in minutul 16, cand suteaza de la 20 de m putin pe langa poarta sucevenilor.

Gazdele au pus presiune pe dorohoieni, iar in urma unui corner executat de fostul dinamovist Semeghin, Plamada loveste balonul din plin, dar acesta trece peste poarta. Cea mai mare ocazie a primei reprize le-a apartinut elevilor lui Vespazian Colban. Ciprian Orasanu a executat perfect o lovitura libera, insa Pascal a scos mingea balonul din vinclu, dupa care a lovit bara.

Repriza a doua a debutat cu o ocazie clara de gol in contul gazdelor. Semeghin a executat o lovitura libera de pe partea stanga, dar Afloarei a respins bine balonul. A venit minutul negru pentru botosaneni. Porfireanu ia o minge in propria jumatate, ajunge la mijlocul terenul si se arunca cerand un fault. Centralul Sava Gaina nu il iarta si ii arata cartonasul galben pentru simulare. Fiind al doilea, Porfireanu a primit cadou si un cartonas rosu, fiind eliminat. De aici s-a rupt practic jocul dorohoienilor si s-a scris soarta partidei.

Cu un om in minus, oaspetii au incercat sa tina de rezultat si sa se apere cat mai bine. Singura ocazie de gol a dorohoienilor in repriza secunda i-a apartinut lui Irimia, care a sutat putin pe langa poarta in urma unei pase primite de la Marian Mihai. In minutul 77 avea sa vina si golul, insa de partea gazdelor. Jucatorul testat in iarna de FC Botosani, Florin Plamana, inscrie pentru 1-0 cu capul.

In ultimul minut de joc, Orasanu executa lung o lovitura libera, mingea ajunge la Maxim care din cadere suteaza la poarta, fiind blocat insa in ultima secunda de marcatorul golului, Florin Plamada.

Intra pe www.sport.botosani.ro pentru a vedea o Galerie Foto de la meciul de vineri!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
170

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
173

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
254

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...