INTERVIU | Sport.Botosani.ro l-a premiat pe Bogdan Iodache: "Abia dupa meci ne-am dat seama ca am jucat cu stadionul plin"

INTERVIU | Sport.Botosani.ro l-a premiat pe Bogdan Iodache: "Abia dupa meci ne-am dat seama ca am jucat cu stadionul plin"
Site-ul Sport.Botosani.ro l-a premiat ieri pe jucatorul echipei FCM Dorohoi, Bogdan Iordache, pentru castigarea titlului de "Cel mai bun mijlocas din Liga a IV-a" in sezonul 2010-2011. Dupa acordarea premiului, jucatorul a raspuns si la cateva intrebari:

Sport.Botosani.ro: Ce reprezinta acest premiu pentru tine?

Bogdan Iordache: Ma bucura faptul ca am fost votat. Probabil ca a avut o influenta importanta si parcursul echipei FC 2 Botosani in campionat.

Sport.Botosani.ro: Ti-ai facut debutul la Liga III-a in meciul cu CSM Pascani. Cum a fost meciul din teren?

Bogdan Iordache: Este o diferenta foarte mare intre meciurile din Liga a IV-a si cele de Liga a III-a . Este mult mai solicitant din punct de vedere fizic si nu numai. Trebuie sa-ti folosesti toate calitatile pentru a avea evolutii cat mai bune.

Sport.Botosani.ro: Sincer, ai avut emotii?

Bogdan Iordache: Nu... Absolut deloc. La cat de motivati am fost abia dupa meci ne-am dat seama ca am jucat in fata unui stadion plin.

Sport.Botosani.ro : Motivati financiar?

Bogdan Iordache:  Nu asta a fost motivul principal. In primul rand a trebuit sa aratam ca suntem o echipa de luat in seama si cred ca am reusit. Cred ca dorinta noastra de a arata ca putem castiga cu orice adversar a fost cea care ne-a impins de la spate.

Sport.Botosani.ro: Este adevarat ce a scris site-ul Sport.Botosani.ro, ca primiti 300 de RON pentru fiecare punct castigat?

Bogdan Iordache: Asta ramane confidential. Important e sa castigam noi cat mai multe meciuri pentru a ne ridica pe noi ca jucatori de fotbal. Banii nu reprezinta principalul interes in vestiarul Dorohoiului, ci fotbalul la un nivel cat mai inalt.


Citeste pe
Sport.Botosani.Ro interviul complet!


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
139

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
894

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
425

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...