Leo Grozavu si-a luat ADIO de la FC Botosani! Iftime: "Nu ADIO, la revedere"
SPORT

Partida cu Pandurii Targu Jiu va fi ultima a lui Leo Grozavu pe banca celor de la FC Botosani, iar vineri dimineata antrenorul a organizat o conferinta de presa, la care au participat si cei doi conducatori, Cornel Sfaiter si Valeriu Iftime.

Leo Grozavu si-a luat ADIO de la FC Botosani! Iftime: "Nu ADIO, la revedere"

Tehnicianul a declarat ca are nevoie de o pauza, dupa toate evenimentele care s-au intamplat in ultima vreme si vrea sa se poata bate mult mai sus in clasament.

"Suntem la momentul unui adio. Este ultima etapa din campionat. In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor ce au fost alaturi de mine: conducatori, finantatori, colegi, jucatori, nu in ultimul rand suporterilor adevarati, care indiferent de vreme sau de rezultat au fost alaturi de noi. Se incheie un capitol. Sunt patru ani la Botosani. Au fost si bune, dar si mai putin bune. Eu sunt mandru ca am reusit sa duc patru ani fotbalul de prima liga mai departe. De fiecare data trebuie sa-si propui mai mult, dar nu de fiecare data reusesti. Ma incearca un sentiment de regret, dar am simtit ca este nevoie de o pauza, de o alta provocare. Nu s-a rupt niciun film. Si eu am acumulat multa oboseala si am simtit ca este momentul pentru altceva. Imi doresc sa ma linistesc si sa fiu alaturi de familie.", a precizat Leo Grozavu.



Finantatorul clubului botosanean, Valeriu Iftime, spune ca l-au deranjat ultimele declaratii facute de Leo Grozavu, insa motivul real al despartirii este acela ca tehnicianul vrea investitii mai mari, iar FC Botosani acum nu-si permite asa ceva.

"Nu adio, la revedere. Este un contract care se termina la finalul lunii iunie. Am vorbit cu Leo acum o luna de zile ca sa avem un raspuns de la el, daca vom continua sau nu colaborarea. Eu i-am spus ca vreau sa continui colaborarea. Acum trei patru zile am avut o discutie si l-am intrebat care este opinia sa. Era o discutie in presa in care el spunea ca vrea mai mult la Botosani. Eu nu pot mai mult la Botosani si am decis sa incheiem contractul. Nu a fost premeditat. Nu ne-am certat, chiar daca la un moment dat Leo a fost deranjat de lucrurile pe care le-am facut noi, cum si eu am fost deranjat de ultimele declaratii ale lui. Eu vreau sa-i multumesc tare mult lui Leo. Eu il astept din nou la Botosani, pentru ca Botosaniul nu este un oras inchis in fotbal, chiar daca foarte multi incearca  sa ne duca spre Liga a II-a. E normal. Si eu daca as fi din Bucuresti nu as vrea sa merg pana la Botosani, sa joc mai aproape.", a spus Valeriu Iftime.



Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, i-a multumit lui Leo Grozavu pentru ce a facut pentru echipa si pentru jucatorii promovati.

"Vreau sa-i multumesc si eu lui Leo pentru ca sunt 10 ani de cand colaboram. Sunt 4 ani de Liga 1 si am reusit lucruri extraordinare impreuna. Sunt 4 ani in care nu ne-am chinuit, nu am fost echipa care sa aiba emotii la retrogradare. Au fost jucatori promovati. Trebuie sa ne bucure faptul ca au fost jucatori importanti care au trecut pe aici: un Ngadeu, care a castigat titlul in Cehia, un Cabrera, un Martinus. Chiar Morutan, pe care l-am adus impreuna. A fost o echipa respectata de toti adversarii. Sunt sigur ca Leo se va gandi mereu la Botosani. Avem si o relatie de prietenie. Avem un alt proiect cu un nou antrenor. Timpul este scurt si noul campionat bate la usa.", a declarat Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta