Leo Grozavu, dupa o infrangere si trei remize: "Sper ca la final sa avem bucuria victoriei"
SPORT

In ultimele patru meciuri, FC Botosani nu a reusit nicio victorie, bifand trei remize de 1-1 si o infrangere. Duminica, elevii lui Leo Grozavu vor avea sansa se inregistreze o noua victorie in Liga 1, impotriva celor de la Gaz Metan Medias.

Meciul nu este usor, mai ales ca in acest sezon cele doua echipe au obtinut cate trei puncte fiecare si toate meciurile s-au incheiat fara goluri marcate.

"La ultimul joc pe teren propriu n-am reusit sa castigam si sper ca acum sa fie de bun augur. Este o partida importanta si dificila. Intalnim o adversara cu care in ultimii ani mereu am avut partide dificile, mai ales pe teren propriu, dar speram ca la final sa avem bucuria victoriei.", a declarat Leo Grozavu.

Meciul cu Medias va avea loc duminica la ora 13:30, iar antrenorul spune ca de multe ori FC Botosani a fost dezavantajata cu privire la ora de disputare a partidelor.

"Suntem obisnuiti. De multe ori am fost dezavantajati in decursul acestui campionat. Nu stiu daca a fost cu intentie. Si orele de disputare si zilele. Nici nu putem avea noi prea multe pretentii, suntem asa la coada. Asta este. Cand suntem programati, atunci vom juca. Tot ce stiu este ca ne dorim sa castigam. In primul rand sa mai putem spera la un loc mai bun si de ce nu chiar sa ne securizam ramanerea in prima liga.", a mai spus Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta