Leo Grozavu, dezamagit la finalul partidei cu Medias: "Calitatea e data de jucatorul valoros"
SPORT

Antrenorul celor de la FC Botosani, Leo Grozavu, s-a aratat dezamagit de rezultatul de egalitate cu Gaz Metan Medias si-l contrazice pe Cristi Pustai, precizand ca botosanenii meritau sa castige.

Leo Grozavu, dezamagit la finalul partidei cu Medias: "Calitatea e data de jucatorul valoros"

"Sunt dezamagit pentru ca meritam sa castigam. Am facut o prima repriza buna, de fapt noi am dominat toata partida. Din pacate nu am reusit mai mult astazi. Calitatea e data de jucatorul valoros. A fost si caldura asta sufcanta, dar una peste alta nu am ce sa le reprosez jucatorilor. Au avut atitudine, au depus efort. Nu suntem multumiti, dar nici nu avem ce sa le facem, tinand cont de situatii din momentul de fata.", a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul a vorbit si despre evolutiile slabe din ultimul timp ale atacantilor de la FC Botosani, cum ar fi Elek, Kuku sau Hergheligiu si pune totul pe seama valorii.

"E foarte dificil atunci cand nu marchezi gol, mai ales pentru atacanti ca ei sunt resposabili cu marcatul golurilor e foarte dificil sa castigi. Marcam foarte putine goluri cu atacantii si din acest motiv e greu sa castigi meciurile. Lullaku a marcat 16 goluri si imediat Gaz Metan s-a clasat in partea superioara. Asa dori un atacant care sa-mi garanteze 10 goluri si sunt convins ca si FC Botosani poate spera la mai mult. Ce sa le facem? Ii putem face mai buni? Nu vreau sa-i jignesc, dar cand o sa transferam si noi jucatori valorosi, atunci o sa producem un fotbal de calitate. Atat putem acum.", a mai spus Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta