JO Paris 2024: Botoșănenii fac performanță, Mihai Chiruță și Simona Radiș se îndreaptă către aurul olimpic!

O dimineață cu emoții pentru botoșănenii care i-au urmărit pe sportivii Mihai Chiruță și Simona Radiș, în lupta lor către finale.

O nouă performanță de excepție la Jocurile Olimpice de la Paris! În semifinala probei de dublu vâsle feminin (W2x), Simona Radiș și Ancuța Bodnar au obținut locul 1. Cu un finish spectaculos, cele două sportive s-au calificat în Finala A. ”Toată țara este alături de ele în drumul lor către aurul olimpic!”, au transmis reprezentanții Federației Române de Canotaj.

O altă veste uriașă a venit de la proba de simplu vâsle masculin, acolo unde botoșăneanul Mihai Chiruță continuă să obțină rezultate foarte bune. În sferturile de finală ale probei de simplu vâsle masculin (M1x), o cursă cu un finish extraordinar, Mihai s-a clasat pe locul 3, ceea ce îi asigură calificarea în Semifinala A/B.

”Am mai trecut un prag, sunt bine, mă bucur de fiecare cursă. Sunt pregătit, azi am fost în control și am avut resurse pe ultimii 500 m. Tot ce pot spune e că mă voi lupta din toate puterile și cu mintea liniștită pentru un loc în finală. La simplu, e o mare performanță! O pot atinge!”, a spus fericit Mihai Chiruță.

Felicitări și mult succes în continuare!

Citește și Botoșăneanul care scrie istorie pentru România. ”Îndrăzniți să visați!”


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...