Isăilă a anunțat lotul României U21! Olimpiu Moruțan se află prin cei convocați!
SPORT

Daniel Isăilă, selecționerul naționalei de tineret, a anunțat lotul României pentru meciul cu Liechtenstein, programată pe 13 iunie, la Vaduz, de la ora 19:00, din preliminariile CE 2019. Din lot nu lipseste jucatorul de la FC Botosani, Olimpiu Morutan.

Isăilă a anunțat lotul României U21! Olimpiu Moruțan se află prin cei convocați!

Lotul României U21:

Portari: Ionuț Radu (Inter Milano), Relu Stoian (Juventus București), Arpad Tordai (Viitorul)
Fundași: Cristian Manea (Royal Mouscron), Ionuț Nedelcearu (Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (Viitorul), Vlad Olteanu (Sepsi OSK), Andrei Radu (Aris Limassol)

Mijlocași: Răzvan Oaidă (Brescia), Marco Dulca (Swansea), Vladimir Screciu (CSU Craiova), Carlo Casap (Viitorul), Andrei Ciobanu (Viitorul), Mihai Dobre (Bournemouth), Ianis Hagi (Fiorentina), Olimpiu Moruțan (FC Botoșani), Alexandru Mățan (Viitorul)

Atacanți: Adrian Petre (UTA Bătrâna Doamnă), George Pușcaș (Benevento Calcio), Florinel Coman (Viitorul)


Grupa României în preliminariile CE 2019 Portugalia Elveția ROMÂNIA Țara Galilor Bosnia Herțegovina Liechtenstein

*Se califică direct la turneul final câștigătoarele celor nouă grupe, în timp ce patru ocupante ale locurilor secunde cu cel mai bun punctaj vor disputa un play-off.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
457

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
627

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
729

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...