INTERVIU www.stiri.botosani.ro EXCLUSIV: Pinalti da un pronostic pentru meciul de sambata: 1X 2, dar cel mai bun sa castige!

INTERVIU www.stiri.botosani.ro EXCLUSIV: Pinalti da un pronostic pentru meciul de sambata: 1X 2, dar cel mai bun sa castige!

  Paul Ionescu, Gheorghe Stefan-Pinalti si Catalin Flutur  

Sosit la Botosani cu cateva zile mai devreme, pentru meciul de sambata, intre FC Botosani si Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan - Pinalti a recunoscut ca are in vedere si sustinerea candidatului PD-L Botosani la alegerile parlamentare, Paul Ionescu. In acelasi timp, Paul Ionescu este si actionar la FC Botosani.

Reporter: Sunteti prieteni buni, dar sambata pe teren veti fi rivali?

Gheorghe Stefan: Nu. Noi nu o sa fim rivali sau dusmani niciodata. Noi suntem prieteni foarte buni si lucrul acesta ne face sa ne respectam reciproc.

Paul Ionescu: Foarte buni prieteni. Suntem foarte buni prieteni si nu exista intre noi un motiv de cearta, mai ales pe teme sportive.

Reporter: Faceti parte din acelasi partid politic, pana la urma!

G.S: Categoric. Asta are mai putina importanta in sport. Eu il sustin pe Paul Ionescu pentru ca este un om de afaceri realizat, corect, cinstit si sper sa reprezinte Botosaniul in Parlamentul Romaniei, pentru ca este un om bataios, luptator, care stie ce vrea si va sti sa faca si politica pentru cei din judetul Botosani.

Reporter: Pentru acest lucru ati venit cu cateva zile inainte de meci? Ca sa il sustineti pe Paul Ionescu?

G.S. Da, categoric, trebuie sa recunoastem. Am venit sa il sustin si sa il prezint oamenilor asa cum este el. Lumea trebuie sa il cunoasca pentru ca este un om adevarat si merita ca Paul Ionescu sa fie un viitor parlamentar.

P.I. Si eu vreau sa spun ca nu are nici o legatura sportul cu faptul ca a venit mai devreme domnul primar aici. A venit numai ca prieten si sper din tot sufletul sa pot sa realizez ce a spus dansul despre mine.

Reporter: Credeti ca botosanenii va cunosc indeajuns?

P.I. Nu imi doresc sa ma cunosca mai mult decat m-au cunoscut pana acum, dar am revenit in Botosani din motive sentimentale. Chiar am fost indragostit de acesti oameni, de comportamentul lor, de educatia lor. Imi doresc chiar din tot sufletul sa ii ajut sa faca ceva. Eu, daca am reusit in viata prin afaceri, banuiesc ca acuma este timpul sa vina si oameni care au facut ceva, nu numai au vorbit. Deci imi doresc foarte mult ca acest oras, si mai ales acest colegiu, unde sunt eu candidat, sa fie un colegiu bogat, cel putin la fel cum sunt si eu acum.

Reporter: Sunteti prieten cu primarul Flutur. Ati reusit sa mergeti prin oras sa vedeti cum arata orasul acum? Stiu ca al dumneavoastra e cel mai frumos din tara.

G.S.: Stiti cum e: lauda-ma gura, ca ti-oi da friptura. Eu nu pot sa fac lucrul asta. Dar daca au spus altii! Nu stiu daca e asa, dar stiu ca Botosaniul e un oras foarte frumos . Mie imi place, e un oras ingrijit, chiar seamana cu Piatra Neamt din anumite puncte de vedere, nu numai ca este Catalin Flutur primar, dar ca peste tot, si la Piatra Neamt, si la Botosani, si in toata tara, mai sunt lucruri de facut , pentru a ajunge la un grad de civilizatie occidentala.

Reporter: Sa revenim la meciul de sambata. Echipa clasata pe locul 8, FC Botosani, se va bate cu echipa de pe locul 2, care de fapt are acelasi numar de puncte ca liderul. Ce sanse avem noi?

G.S.: Nu stiu. Un meci e deschis oricarui rezultat. Eu am dat si un pronostic: 1x2, asa ca cel mai bun sa castige. Asta este important, pentru ca nu intr-un meci sta campionatul, nu aici se decide nici soarta Ceahlaului, nici soarta lui FC Botosani. Campionatul este lung, mai sunt de jucat 26 de etape, asa ca orice este posibil in etapele care raman de disputant. Important este sa fie un meci frumos, spectaculos, fair play, si cel mai bun sa invinga.

Reporter: Totusi, Cehlaul are mari sanse la promovare. E favorita.

G.S.: Da, categoric, Ceahlaul este o echipa mai experimentata, a jucat 13 ani in prima liga, deci va dati seama ca pentru Ceahlau e mai usor decat pentru cei de la Botosani. Intotdeauna la meciuri de genul acesta sunt orgolii locale si rezultatul nu se stie niciodata. La fotbal nu poti sa dai un rezultat dinainte.

P.I.: Indiferent de rezultat, noi tot foarte buni prieteni o sa ramanem, si vreau sa va spun ca favorite sunt primele 2, nu numai echipa de pe primul loc. Sa dea Dumnezeu sa intram amandoua in Divizia A, pentru ca amandoua reprezentam Moldova. Si reprezentam si amandoua, daca vreti sa legam si de partid, PD-L. Si ar fi o mare mandrie pentru noi ca toate echipele moldovenesti sa ajunga in divizia A.

Reporter: Cum vi se pare jocul echipei botosanene dupa ultimele etape?

P.I. Nu ma pricep asa, dar mi-a placut . Nu sunt un specialist al fotbalului. Imi place, dar nu sunt un specialist ca sa vorbesc despre fotbal. Cel mai bun in masura sa va dea niste raspunsuri din acestea tehnice este antrenorul echipei.

Reporter: Se zvoneste in oras ca prietenia dintre dumneavoastra ar duce la un rezultat de egalitate

P.I.: Sunt zvonuri urate astea!

G.S.: Sau o victorie a Ceahlaului! Sa dea Dumnezeu sa fie adevarat ce se zvoneste, sa dea Dumnezeu sa fie adevarat . Va spun ca Ceahlaul a jucat numai pe teren si va juca numai pe teren. Noi avem o echipa buna, care poate sa faca fata oricarei competitoare la nivelul asta. NU ne este frica de acest joc, dar e posibil orice. Nu stiu daca ati vazut si aseara, Steaua putea sa castige la Fiorentina, CFR Cluj a castigat la Roma.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
34

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
197

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
70

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...