Infrangere asteptata.

Infrangere asteptata.

Ecologistul Luceafarul Mihai Eminescu a capotata astazi in fata formatiei Otelul II Galati.

Dunarenii ocupa pozitia a doua in clasamentul ligii a treia.

Meciul a aliniat la start doua formatii total diferite.

Una ce provine de la o scoala cunoscuta de fotbal, unde sunt puse in aplicare toate tehnicile de antrenament si o alta incropita din jucatori ce se schimbau cu cinci minute inainte de strat pentru ca atunci au ajuns la teren dupa o zi de munca.

Prima repriza a apartinut in intregime galatenilor, care au reusit sa inscrie de trei ori prin Miron in minutul 25, Darjan in minutul 27 si acelasi mIron pentru 3 la 0 in minutul 37.

La iesirea de la vestiare, dupa 45 de minute ecologostii au reusit sa marcheze prin Antonescu, dupa 20 de minute de joc, pe fondul relaxarii formatiei de pe malul Dunarii.

La partida a asistat Leo Grozavu pentru a monitoriza jucatorii imprumutati in liga a treia.

Spre deosebire de jucatorii pe care ii pregateste in acest moment, cei pe care i-a dat afara de la FC Botosani mai si inscriu.

Dovada? Un nou gol inscris de Porfireanu, cu numai cinci minute inainte de finalul meciului.

La 3 la 2 pentru Otelul II, elevii lui Catalin Chirila aratau de parca ar fi meritat cel putin un egal, insa aripile lor au fost frante de Frunza, care a marcat pentru 4 la 2 cu doua minute inainte de final.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
34

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
19

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
39

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...