FC Botoşani - Progresul 1-2 (1-1): Criză de rezultate la FC Botoşani

FC Botoşani - Progresul 1-2 (1-1): Criză de rezultate la FC Botoşani

 FC BotoÅŸani nu se regăseÅŸte ÅŸi continuă seria rezultatelor negative, înregistrând sâmbătă pe teren propriu un nou eÅŸec, de această dată în faÅ£a Progresului BucureÅŸti. Elevii lui Leo Grozavu, au făcut o pr  

FC Botoşani nu reuşeşte să depăşească momentul de criză, suferind o nouă înfrângere pe teren propriu de această dată în faţa Progresului Bucureşti Meciul contra formaţiei bancare, a fost parcă o copie a jocului cu Concordia Chiajna, numai că de această dată elevii lui Leo Grozavu au primit cu un gol mai puţin.

Repriză bună

 

 

Cu o echipă mult schimbată din cauza accidentărilor şi suspendărilor, trupa lui Leo Grozavu, începe bine jocul şi în minutul 1 Vrabie trimite primul şut spre poarta oaspeţilor. Trei minute mai târziu, FC Botoşani avea să reuşească deschiderea scorului. Kone a şutat din şase metri în bara transversală, mingea a ajuns la Vaşvari care la executat pe goalkeeperul oaspeţilor Cristian Popescu. Era 1-0 şi spectatorii prezenţi în tribunele Municipalului, sperau la un joc bun al botoşănenilor. În minutul 10, Kone scapă singur spre poarta bucureştenilor, esta faultat la marginea careului de 16 metri, dar Wisniowsky vede doar cartonaş galben, deşi se impunea roşu. În minutul 14 Tincu aflat la marginea careului de şase metri bancar, are şansa majorării scorului, dar în loc să şuteze din prima preferă să facă preluare şi iroseşte o bună ocazie. Botoşănenii rămân în ofensivă şi Aldea îşi încearcă şutul de la mare distanţă dar goalkeeperul oaspeţilor reţine. Bancarii ies la joc abia pe finalul primei reprize când au două bune oportunităţi în minutele 37 şi 40. în minutrul 42 Kone putea face 2-0, dar şutul său de la 25 de metri trece puţin pe lângă poartă, după care îl imită Vaşvari un minut mai târziu. În minutul 44 oaspeţii reuşesc egalarea prin Costescu care a profitat de marcajul larg a lui Acsinte şi a marcat cu capul din şase metri. Astfel, la pauză, FC Botoşani şi Progresul erau la egalitate 1-1.

Probleme la construcţie

 

 

Partea secundă începe cu o mare ocazie a bancarilor, prin Ene care a scăpat singur pe partea stângă cu Cherecheş dar juniorul din poarta botoşăneană s-a opus primirii unui nou gol. Elevii lui Marius Şumudică, au început mnult mai bine partea secundă şi controlau mijlocul terenului, obligându-i pe botoşăneni să joace haotic şi cu muzlte mingi aruncate la întâmplare. În minutul 59, FC Botoşani reuşeşte să marcheze prin Kone, dar asistentul George Fridl ridică fanionul arătând că a fost ofsaid, un ofsaid doar de el văzut, iar centralul întâlnirii anulează golul. În minutul 63 oaspeţii beneficiază de o lovitură liberă de la circa 25 de metri, execută Valentin Sandu, mingea este deviată şi Progresul reuşea să preia conducerea pe Municipal. Golul încasat i-a făcut pe fotbaliştii botoşăneni să iasă la joc, numai că au atacat haotic uşurând astfel misiunea fundaşilor şi mijlocaşilor bucureşteni. Doar Kone şi Simao, au mai dat emoţii goalkeeperului bancar, dar scorul a rămas FC Botoşani - Progresul 1-2 şi formaţia bucureşteană mai pierde trei puncte pe teren propriu. (Răzvan Sauciuc)        

 

FC Botoşani - Progresul 1-2 (1-1)

Au marcat: Vaşvari (4) / Costescu (44), V. Sandu (63)

Stadion: Municipal

Cartonaşe galbene: Papp (24), Vrabie (37), Kone (39), Pleniceanu (83) / Wisniowsky (11), Ene (65), Martins (70), M. Gheorghe (85)

FC Botoşani: Cherecheş - Patache, Papp, Tincu, Acsinte - Vrabie (55 Boroştean), Aldea (55 Pleniceanu), Vaşvari, Caragea - Kone, Ghiceanu (67 Simao). Antr. Leo Grozavu.

Progresul: Cr. Popescu - C. Dobre, Wisniowsky (30 Ciochină - 72 Negură), Martins, V. Sandu, Rusu - M. Gheorghe, Fonseca, A. Stan - Costescu, M. Ene (86 Lircă). Antr. Marius Şumudică.

Arbitri: Emil Voicu (Bacău) - George Fridl (Comăneşti), Dan Ilieş (Braşov) - Cristian Sava (Bacău)

Observator: Silviu Ioan (Galaţi)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
466

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
151

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
423

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...