Incredibil! Grozavu a luat roșu la vestiare după ce s-a luat de arbitru, a vrut să intre peste el în cabină!

A fost scandal mare la Craiova, în pauza meciului. Leo Grozavu a văzut din tribună partea a doua din FCU – Poli Iași, partidă terminată la egalitate, 1-1.

Incredibil! Grozavu a luat roșu la vestiare după ce s-a luat de arbitru, a vrut să intre peste el în cabină!

Motivul este scandalul pe care antrenorul lui Poli Iași l-a făcut la pauza meciului de pe Oblemenco. Nemulțumit de arbitrajul lui Horațiu Feșnic, Grozavu s-a luat de centralul din Cluj, scrie gsp. Antrenorul lui Poli chiar l-a tras de mână, iar Feșnic a reacționat și i-a arătat cartonașul roșu. Și mai tensionat, Grozavu l-a urmărit pe Feșnic până în fața cabinei sale și a încercat să pătrundă pentru a continua cearta, dar a fost oprit la timp de forțele de ordine prezente la stadion, potrivit playsport.ro.

Cartonașul roșu primit îl va face pe Grozavu să rateze cel puțin următoarele două partide, cu Dinamo (1 martie) și cu Oțelul (9 martie). Suspendarea sa ar putea fi una mai mare, având în vedere desfășurarea evenimentelor.

Grozavu e la cea de-a doua eliminare a sezonului, după ce a mai văzut un roșu la partida cu Sepsi, de pe 19 octombrie. Etapa trecută, după victoria cu Rapid, Grozavu a fost declarat antrenorul etapei în Liga 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
16

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
58

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
61

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...