Încă un botoșănean la FCSB! Transferul carierei

Încă un botoșănean la FCSB! Transferul carierei

FCSB a adus un jucător născut în Botoșani.  Andrei Burlacu va ajunge la echipa lui Becali, fiind parte a unui schimb. Acesta, împreuna cu Ivan Mamut, vor ajunge la București, iar Ionuț Vînă va fi trimis la Universitatea Craiova.

“Da, este adevărat. L-am dat pe Vînă. Vin Burlacu și Mamut de la Universitatea Craiova. Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani, am încredere mare în el. Iar lui Burlacu îi fac unu plus unu plus trei. Contract pe un an, apoi pe încă unu și dacă lucrurile merg bine, pe alți trei ani”, a spus patronul celor de la FCSB pentru FANATIK.

Cel mai probabil, Burlacu nu va rămâne mult timp la FCSB. El nu a mai jucat pentru Craiova din martie 2020, astfel ca nu este în formă. Mai mult, este jucător de bandă, iar în benzi FCSB are mulți jucători de calitate. Cel mai probabil, va fi împrumutat în primul sezon.

Andrei Burlacu a fost crescut de profesorul Daniel Șchiopu, la CSS Botoșani.  52 de meciuri și 6 goluri are Burlacu în Liga 1. A jucat pentru FC Botoșani, Universitatea Craiova, Concordia Chiajna, Poli Iași și Chindia Târgoviște.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
22

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
122

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
78

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...