FC Voluntari - FC Botoşani 0-1! Mihai Roman aduce prima victorie a sezonului

FC Voluntari - FC Botoşani 0-1! Mihai Roman aduce prima victorie a sezonului

FC Botoșani s-a deplasat la Voluntari, pentru duelul din etapa a doua din Liga 1.

Meciul a fost unul controlat de FC Botoșani, de la un capăt la celălalt. Chiar și așa, trupa lui Marius Croitoru a tremurat pentru victorie.

În minutul 70, Țigănașu îl servește ideal pe Roman în careu. Experimentatul jucător al lui Croitoru nu îl iartă pe Rîmniceanu și îl execută cu un șut puternic. 

FC Botoșani a avut și alte ocazii importante. În minutul 65, Ogenda execută superb o lovitură liberă de la 25 de metri, dar Rîmniceanu o salvează pe Voluntari. 

După două etape, FC Botoşani a adunat 4 puncte din 6 posibile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
33

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
131

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
83

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...