În sfârșit, Becali e mulțumit de jucătorul de la FC Botoșani: "Ce gol a dat! Este imposibil sa nu ajunga mare fotbalist!"

În sfârșit, Becali e mulțumit de jucătorul de la FC Botoșani: "Ce gol a dat! Este imposibil sa nu ajunga mare fotbalist!"

Gigi Becali are încredere ca FCSB va triumfa la finalul acestui sezon, dar îsi face timp si pentru viitor. Astfel, finantatorul ros-albastrilor se bucura pentru faptul ca si-a asigurat semnatura lui Olimpiu Morutan (18 ani), de la FC Botosani. Prestatia mijlocasului, care a marcat un gol important în victoria României U19 împotriva Serbiei U19, scor 4-0, l-a bucurat si pe Becali.

"E imposibil ca Morutan sa nu ajunga mare fotbalist. S-a vazut în acest meci de la nationala, are clasa. Ce gol a dat! E adevarat ca Florinel Coman, ca talent, e mai mare si ca Man, si ca Morutan. Numai ca Florinel Coman alearga cel mai putin la antrenamente. El zice ca s-a lasat si de fumat, dar alearga numai 7 kilometri, iar ceilalti, câte 9", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

La finalul partidei de la Ploiesti, de pe "Ilie Oana", Morutan a spus ca a fost deranjat de criticile care i-au fost aduse de oficialii celor de la Botosani, dar si de sefii ros-albastrilor, dar si ca în acelasi timp s-a mobilizat exemplar pentru a demonstra pe teren ca are valoare.

"Stiam ca suntem un grup bun. Vremea nu a fost cu noi, dar ne-am acomodat si a iesit un rezultat foarte bun. Suntem foarte fericiti ca a iesit bine. Contra a vorbit cu noi, ne-a încurajat si ne-a spus sa dam totul pe teren. Eu vreau sa demonstrez pe teren, m-au afectat putin criticile, dar am trecut peste ele. Mai avem doua meciuri, dar cel mai important este urmatorul, cel cu Suedia", a spus Morutan, conform sursei citate.

Morutan a semnat cu FCSB în decembrie 2017, Gigi Becali platind 700.000 de euro, dar ambele tabere au decis ca mijlocasul sa ramâna la FC Botosani pâna la finalul sezonului. În total, Morutan are doua goluri si 4 assist-uri în cele 25 de etape desfasurate din actuala editie a Ligii 1.

În momentul semnarii contractului cu FCSB, Gigi Becali i-a fixat o clauza de reziliere de 70 de milioane de euro lui Morutan. Jucatorul are interzis prin contract sa joace în întâlnirile dintre Botosani si FCSB din acest play-off. 9.000 de euro/luna va fi salariul de început al lui Morutan la FCSB. Fotbalistul este cotat în acest moment la 900.000 de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...