Imaginea dezastrului de la Botoșani: Cum pleacă acasă un antrenor din Liga 1, abia anunțat că e dat afară? (Video)

Singur, pe jos, cu capul în pământ. Imaginile au fost surprinse după meciul de luni seara, 0-2, pierdut de FC Botoșani în fața lui Dinamo.

Imaginea dezastrului de la Botoșani: Cum pleacă acasă un antrenor din Liga 1, abia anunțat că e dat afară? (Video)

   Foto: playsport.ro

La Botoșani a fost o noapte tristă, după ce echipa locală a pierdut meciul cu Dinamo. Partida era una vitală pentru moldoveni, care sperau să obțină primul succes al sezonului. Ar fi fost o reușită de moral, mai ales înaintea sărbătorilor.

Cu toate acestea, Dinamo s-a impus la Botoșani cu 2-0 și s-a distanțat de moldoveni în clasament. Înaintea meciului, Iftime anunțase că o înfrângere este egală cu retrogradarea.

Deși echipa nu are probleme financiare, FC Botoșani pare să fie într-o groapă din care nu mai poate ieși. Echipa are 20 de meciuri fără victorie în campionat și ocupă ultima poziție.

Andrei Patache, fost jucător emblematic al echipei, este omul care a preluat banca tehnică a moldovenilor în ultimele meciuri, deși în acte este trecut drept „principal” Mihai Ciobanu, scrie Playsport.

După meciul cu Dinamo, Patache a fost surprins de reporterii Playsport mergând singur, trist, pe stradă, cel mai probabil spre casă. Acesta a plecat de la stadion în jurul orei 23:30, deși meciul cu Dinamo se terminase cu mai bine de o oră și jumătate mai devreme.

Nu este singura imagine a dezastrului. Topbt.ro a surprins un moment în care mai mulți fani din Botoșani au venit la un gard din stadion, ce desparte zona destinată presei, dar și locul unde se află vestiarele, de zona destinată publicului. Aceștia au scandat în cor: ”Rușine să vă fie! Dacă fotbal nu jucați, voi din Botoșani plecați”. (Video jos)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...