Ce urmează pentru FC Botoșani, după ce echipa a pierdut meciul cu Dinamo

Valeriu Iftime este gata să ia unele măsuri disperate pentru a salva echipa.

FC Botoșani va termina anul pe ultimul loc în prima divizie, iar șansele salvării de la retrogradare sunt tot mai mici.

Din informațiile obținute de echipa Știri.Botoșani.Ro, Iftime are un prim obiectiv: vrea să îl convingă pe Liviu Ciobotariu să revină la Botoșani. „Ciobi" a mai lucrat cu FC Botoșani, iar prima oară când a venit preluase echipa tot de pe un loc din subsolul clasamentului.

Problema este că acesta nu vrea sa vină, sau cel puțin, nu este convins momentan. Din acest motiv, Valeriu Iftime vrea să îi asigure condiții de lucru.

Mai mulți jucători ai echipei au fost deja informați că vor pleca din iarnă, marea lor majoritate străini. La Botoșani vor reveni Andrei Miron și Andrei Pițian, dar și câțiva străini.

Marea dorință a celor de la FC Botoșani, la capitolul jucători, este revenirea lui Enriko Papa. Se spune despre albanez că acesta a fost ultimul lider adevărat al vestiarului, iar de la plecarea lui s-a rupt ceva în interiorul grupului. Acesta este liber de contract din august. Alături de el este dorit și Jhonatan Rodriguez, însă este greu de crezut că acesta va accepta oferta de a reveni la Botoșani, având în vedere că este un jucător important la Sepsi OSK.

Un alt argument pe care îl împinge Valeriu Iftime este cel legat de Sebastian Mailat, care poate reveni curând pe teren. De asemenea, Eduard Florescu nu va pleca în această iarnă, indiferent de ofertă.

Pista Hervin Ongenda va fi și ea atacată în iarnă, deși nu se știe dacă francezul va dori să revină la Botoșani sau nu. Este liber de contract din vara anului acesta.

Un alt nume pe care cei de la FC Botoșani îl vor este Denis Haruț, pe care speră să îl împrumute de la FCSB. Șansele sunt mici, mai ales că actualul lider are șanse mari să câștige campionatul, anul acesta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...