Iftime, mesaj ironic pentru Becali și atac dur la arbitraj. ”Noroc cu fata aceea la VAR care a fost foarte ok!”

Valeriu Iftime a avut un mesaj ironic pentru Gigi Becali după FCSB – Botoșani 3-2, partidă care a contat pentru etapa a 27-a din Superliga.

Iftime, mesaj ironic pentru Becali și atac dur la arbitraj. ”Noroc cu fata aceea la VAR care a fost foarte ok!”

   Foto: playsport.ro

Meciul de pe Arena Națională a fost unul extrem de încins, având în vedere că s-au arătat trei cartonașe roși roșii și nouă galbene.

Mesaj ironic pentru Gigi Becali după FCSB – Botoșani 3-2

„Îmi pare rău, pentru că am avut şansa să câştigăm cel puţin un punct, dar eu cred că arbitrajul este foarte ciudat. Cartonaşul roşu (n.r. al lui Antwi) este dat clar, dar de VAR. Trebuie roşu la Coman obligatoriu, pentru că îl loveşte clar pe Celea!

Frica asta a arbitrului, după ce i-a dat roşu lui Antwi… Ne-a îngălbenit! Uitaţi-vă puţin la galbenele pe care i le-a dat lui David şi Kaprof. Pur şi simplu… Dădea galbene pentru a echilibra situaţia, ceea ce mi se pare jenant.

Sunt greşeli de arbitraj care ne afectează şi s-a simţit în teren. Domnul arbitru a fost foarte violent cu cartonaşele cu noi. În prima repriză mi s-a părut că asta caută. Un coleg mi-a spus că ne va elimina un om. Parcă plutea în aer. Sunt trist, pentru că nu-i onest să ţii cu o echipă. Noroc că a fost fata aceea la VAR care a fost foarte ok.

Trebuie să îmi mulţumească (n.r. Gigi Becali) pentru că am fost naivi şi a câştigat astăzi (n.r. duminică)”, a declarat Valeriu Iftime, la Orange Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
57

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
92

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
153

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...