Bogdan Andone s-a dezlănțuit după FCSB - Botoșani 3-2. ”Cum va fi? Liga 2, Liga 3 sau se desființează clubul!”

FCSB a învins-o pe FC Botoșani, scor 3-2, în etapa cu numărul 27 din SuperLiga.

Bogdan Andone s-a dezlănțuit după FCSB - Botoșani 3-2. ”Cum va fi? Liga 2, Liga 3 sau se desființează clubul!”

 Bogdan Andone  Foto: Digisport

Florinel Coman, cu o ”dublă”, și Joyskim Dawa au marcat pentru gruparea roș-albastră. Golurile moldovenilor au fost reușite de Francesco Margiotta și Reagy Ofosu.

La finalul meciului, Bogdan Andone a fost un car de nervi. Antrenorul lui FC Botoșani a criticat arbitrajul lui Cătălin Buși.

Apoi, tehnicianul a început o adevărată ”tiradă” la adresa jucătorilor săi, cărora le-a transmis că vor retrograda dacă vor continua să joace la fel.

”S-a văzut diferența de valoare, care a contat în anumite situații. Și dacă ne doream, nu puteam să dăm gol. Am luat cartonașe galbene și au venit jucătorii să îmi zică să îi schimb că le dă roșu. Știam că asta se va produce încă din minutul 10. La orice fault, cădeau jos. FCSB e pe primul loc, merită să fie acolo. Nu pot să rezolv problemele din defensivă. Ce pot să fac eu? Să intru să joc?

O să intru și o să fac marcaj la adversari. Cum va fi? Liga 2, Liga 3 sau se desființează clubul. Ce să facem? E vorba de detalii, lucruri pe care eu le antrenez. E pozitiv că tot marcăm două goluri. Din păcate, am câștigat doar unul. Dacă nu se trezesc, vom termina pe ultimul loc. Noi așteptăm de la un junior să ne facă treaba, iar seniorii sunt sub nivelul cerințelor!”, a declarat Bogdan Andone, la finalul meciului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
42

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
87

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
139

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...