Bogdan Andone s-a dezlănțuit după FCSB - Botoșani 3-2. ”Cum va fi? Liga 2, Liga 3 sau se desființează clubul!”

FCSB a învins-o pe FC Botoșani, scor 3-2, în etapa cu numărul 27 din SuperLiga.

Bogdan Andone s-a dezlănțuit după FCSB - Botoșani 3-2. ”Cum va fi? Liga 2, Liga 3 sau se desființează clubul!”

 Bogdan Andone  Foto: Digisport

Florinel Coman, cu o ”dublă”, și Joyskim Dawa au marcat pentru gruparea roș-albastră. Golurile moldovenilor au fost reușite de Francesco Margiotta și Reagy Ofosu.

La finalul meciului, Bogdan Andone a fost un car de nervi. Antrenorul lui FC Botoșani a criticat arbitrajul lui Cătălin Buși.

Apoi, tehnicianul a început o adevărată ”tiradă” la adresa jucătorilor săi, cărora le-a transmis că vor retrograda dacă vor continua să joace la fel.

”S-a văzut diferența de valoare, care a contat în anumite situații. Și dacă ne doream, nu puteam să dăm gol. Am luat cartonașe galbene și au venit jucătorii să îmi zică să îi schimb că le dă roșu. Știam că asta se va produce încă din minutul 10. La orice fault, cădeau jos. FCSB e pe primul loc, merită să fie acolo. Nu pot să rezolv problemele din defensivă. Ce pot să fac eu? Să intru să joc?

O să intru și o să fac marcaj la adversari. Cum va fi? Liga 2, Liga 3 sau se desființează clubul. Ce să facem? E vorba de detalii, lucruri pe care eu le antrenez. E pozitiv că tot marcăm două goluri. Din păcate, am câștigat doar unul. Dacă nu se trezesc, vom termina pe ultimul loc. Noi așteptăm de la un junior să ne facă treaba, iar seniorii sunt sub nivelul cerințelor!”, a declarat Bogdan Andone, la finalul meciului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
772

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...