Hermannstadt - FC Botoșani, astăzi de la ora 14:00

Hermannstadt - FC Botoșani, astăzi de la ora 14:00

Hermannstadt primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani în etapa cu numărul 23 din Superligă.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!
Hermannstadt ocupă poziția a 9-a în clasament, cu 29 de puncte, golaveraj 28-25.
În ultimele șapte partide, sibienii au reușit o singură victorie, cu Universitatea Craiova, scor 2-1. Din postura de gazdă însă, echipa antrenată de Măldărășanu are un singur eșec în campionat, 0-1 cu Farul Constanța.

Obiectivul principal al celor de la Hermannstadt este să bifeze o victorie în întâlnirea de astăzi, având în vedere că sunt la 4 puncte de zona de play-off.
”Botoșani a avut o serie negativă, nu putea merge la nesfârșit, vine după două rezultate pozitive. Etapa trecută cu CFR au avut o atitudine extraordinară, nu i-a lăsat să joace, probabil așa se va întâmpla și cu noi, va trebui să ne mișcăm mai mult decât am făcut-o în prima repriză cu U Cluj.” a precizat Măldărășanu pentru pagina oficială a clubului.

În prima partidă disputată anul acesta, botoșănenii au învins pe teren propriu CFR-ul, scor 1-0.
A fost primul meci al echipei FC Botoșani cu antrenorul Bogdan Andone pe bancă.
Victoria de pe Municipal a fost a doua consecutivă în acest campionat, după 2-0 cu Oțelul, de la finalul anului trecut.

FC Botoșani se află în continuare pe ultima poziție în clasament, cu numai 15 puncte și are nevoie de o performanță solidă pentru a se distanța de zona retrogradării.
„Trebuie să avem o mentalitate bună, să fim pregătiți, să facem sacrificii, să muncim pe durata întregului joc ca să scoatem punct sau puncte. Fiecare punct este important pentru noi în momentul de față”, a precizat Bogdan Andone în conferința de presă premergătoare confruntării de astăzi.

FC Botoșani și Hermannstadt s-au mai întâlnit de 12 ori în principala competiţie internă, de șase ori s-au impus botoșănenii, cinci întâlniri s-au încheiat la egalitate, iar sibienii și-au trecut în cont o singură victorie.
Cea mai recentă partidă a fost în data de 4 septembrie anul trecut, FC Botoșani – Hermannstadt, scor 2-2.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Hermannstadt - FC Botoșani, echipe probabile:

Hermannstadt: Muțiu – Oroian, Găman, Bejan, Butean – Balaure, Biceanu, Murgia, Jipa – Ruben Fonseca, Iancu.
FC Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Dican, Miron, Țigănașu – Florescu, Filip, G. David – Kaprof, Ilicic.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
5

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
52

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
54

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...