Dinamo – Rapid, astăzi de la ora 20:00

Dinamo – Rapid, astăzi de la ora 20:00

   sursa:lpf.ro

Partida Dinamo - Rapid marchează derby-ul etapei cu numărul 23 din Superligă.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
Dinamo este pe penultimul loc, cu doar 16 puncte, la șapte puncte distanță de următoarea clasată, Poli Iași.

În etapa anterioară, dinamoviștii au fost învinși de Petrolul Ploiești, scor 1-0; formația antrenată de Zeljko Kopic este tot mai aproape de retrogradare.
"Am fost mulțumit de atitudinea de la ultimul meci, jucătorii au încercat, defensiv au muncit bine, dar organizarea ofensivă nu a fost bună, nu am fost mulțumit. Din primul moment al meciului, nici nu am încercat să jucăm ce am antrenat și e ceva ce m-a nemulțumit.
La pauză și în partea a doua am încercat să avem mai multă stabilitate, posesie, să ținem de minge, dar nu am reușit. Înțeleg că terenul a fost rău și jucătorii din punct de vedere mental, au fost puțin temători de greșeli.
În timpul săptămânii, am încercat să îmbunătățim anumite lucruri, am exersat mult pe partea ofensivă, pentru a ne crea ocazii, să venim în fața porții cu mai mulți jucători, să fim periculoși. Cu Rapid și pe viitor, să ne creăm mai multe ocazii”
, a spus Zeljko Kopic, înainte de meciul cu Rapid. (sursa sport.ro)

Rapid vine însă după o victorie, scor 4-3 cu FCU Craiova pe teren propriu.
Echipa antrenată de Cristiano Bergodi ocupă locul 3 pe podium, cu 36 de puncte, la egalitate cu formția aflată pe locul 2, CFR Cluj.

Dinamo și Rapid s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 114 ori, de 50 de ori a câştigat gruparea alb-roşie, de 39 de ori s-a impus formaţia giuleşteană, iar alte 25 de partide s-au terminat la egalitate.

Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
Rapidiștii vor juca astăzi primul meci fără portarul Horațiu Moldovan, transferat săptămâna aceasta la Atletico Madrid. Poarta alb-vișiniilor va fi apărată de Aioani, adus de urgență de la Farul Constanța.

Dinamo - Rapid, echipe probabile:

DINAMO: Golubovic - Lucas, Patriche, Homawoo - Costin, Pavicic, Ilic, Amzăr - Iglesias - Abdallah, Politic
REZERVE: Began, Railean, R. Grigore, P. Neagu, Gnahore, Goncalo, Bani, Ghezali, Al. Irimia, Moura, Milanov, Velkovski
ABSENT: N. Roșu (accidentat)
ANTRENOR: Zeljko Kopic

RAPID: Aioani -  Onea, Săpunaru, P. Iacob, Borza - C. Cîrjan, Djokovic, Oaidă - Funsho, Rrahmani, Krasniqi
REZERVE: Drăghia, Hasani, Al. Ioniță II, Burmaz, I. Cristea, Dr. Grigore, Al. Albu, Braun,  C. Cîrjan, Soni, Papeau
ABSENȚI: Petrila, Emmers (accidentați), Kait (incert)
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Dinamo - Rapid se va disputa astăzi, 27 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Călugărul din Botoșani care și-a anunțat sfârșitul cu trei zile înainte de a pleca la Domnul!

astăzi, 16:53

Călugărul Vitalie, din Botoșani, a trăit între anii 1891 și 1945. Acest cuvios părinte a fost un mare şi tăinuit sihastru român din Muntele Athos. Născut în anul 1891, era d...

Români întorși din străinătate pentru o nuntă, găsiți morți în apartamentul lor. „A murit și copila, au murit și părinții”

astăzi, 15:48

Tragedia a avut loc în Bistrița, iar cea care a sunat la 112 pentru a trage semnalul de alarmă a fost o vecină care a simțit un puternic miros de gaz în scara blocului. Potrivit Șt...

Comunicat: PSD Botoșani îi îndeamnă pe botoșăneni să voteze un președinte care unește, nu unul care dezbină cum au făcut Băsescu și Iohannis

astăzi, 14:33

PSD Botoșani anunță că peste 45.000 de botoșăneni au semnat pe listele de susținători depuse sâmbătă la Biroul Electoral Central alături de candidatura premierului Marcel Ciolacu la f...