HAOS TOTAL! Meciul Botosaniului se amana! Situația Rapidului este în mâna FRF: "Comisia de Disciplină trebuie să decidă!"
SPORT

HAOS TOTAL! Meciul Botosaniului se amana! Situația Rapidului este în mâna FRF: "Comisia de Disciplină trebuie să decidă!"
La sediul LPF a avut loc o conferință de presă susținută de președintele Gino Iorgulescu, secretarul general Justin Ștefan și directorul de imagine-comunicare Marius Mitran.

"Câteva situații speciale din fotbalul românesc ne-au determinat să facem această conferință. Problema este clubul Rapid. Dimineață aveam o poziție, iar după-amiază a apărut un document în care se schimbă poziția clubului. Există o speranță pentru Rapid", a spus Gino Iorgulescu.

"Astăzi de dimineanță, lichidatorul Rapidului a spus că clubul nu poate avea activități fotbalistice. În această seară domnul lichidator și-a schimbat punctul de vedere. Poate aceastea era minunea de care vorbeam dimineață. Poate fanii Rapidului pot spera. De acum, totul se va face conform regulamentului FRF. Voi semna o sesizare către Comisia de Disciplină a FRF. Cei de acolo vor decide în regim de urgență dacă Rapid îndeplinește condițiile necesare pentru a participa în Liga 1. Meciurile celor de la Rapid sau ACS Poli vor fi amânate până la o decizie", a spus Justin Ștefan, juristul LPF.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
10

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
262

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
231

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...