Handbal masculin - Președintele CSM Botoșani: "Echipa noastră a reușit să progreseze, dar mai e mult până va ajunge la forma pe care ne-o dorim"

Handbal masculin - Președintele CSM Botoșani: "Echipa noastră a reușit să progreseze, dar mai e mult până va ajunge la forma pe care ne-o dorim"

Primul tur de sezon al Diviziei A a handbalului masculin s-a încheiat. Echipa botoșăneană, Clubul Sportiv Magnum, este poziționată pe locul al cincilea, în clasamentul provizoriu al Federației Române de Handbal, și pe locul al treilea, între cele patru echipe cu drept de promovare.

Conform spuselor președintelui CSM Botoșani, lotul a progresat, comparativ cu performanțele anterioare, însă se află în fața unor provocări decisive pentru ascendența lui.

“Pas cu pas, echipa noastră a reușit să progreseze, dar mai e mult până va ajunge la forma pe care ne-o dorim. Adversarii noștri principali în lupta pentru locul doi (loc eligibil pentru participarea în turneul semifinal) sunt CSU Galați și CSU CNOT Bacău. CSM Vaslui nu cred că poate pierde locul I, având în vedere lotul valoros, precum și faptul că echipa este antrenata de Leonard Bibirig (fost căpitan al echipei naționale de handbal masculin). Urmează meciul din deplasare, de pe 3 noiembrie, la Bacău, și apoi derbiul de acasă cu CSM Vaslui, meciuri pe care le vom aborda cu siguranță la victorie. Ne dorim, în același timp, să facem spectacol, pentru că handbalul este un sport spectaculos și vom încerca să facem surpriză în meciul cu CSM Vaslui. Țin să mulțumesc  tuturor celor care ne sunt alături și îi așteptăm la meciurile noastre din Polivalentă, să ne încurajeze în numar cât mai mare”, explică Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Clasamentul celor 4 echipe cu drept de promovare se aplică la finalul campionatului, dacă Suceava sau Bacău intră în primele 3. În acest mini-retur, care se termină cu meciul dintre botoșăneni și CSU Galați de pe 1 decembrie, pentru a fi pe locul al doilea, CSM trebuie să-i învingă pe gălățeni la un gol diferență, iar pe brașoveni la minimum 3 goluri.


 

 

Spune-ne opinia ta