Handbal masculin: Botoșaniul surprinde și remizează la Galați!

Surpriză în ultimul meci din primul tur al seriei A din eșalonul secund de handbal masculin, la Galați, unde gazdele au terminat la egalitate cu CSM Botoșani. 
 

Handbal masculin: Botoșaniul surprinde și remizează la Galați!

   Foto: Facebook Sportul Ilustrat

După ce au avut 3 goluri avans la pauză, gălățenii s-au văzut conduși în minutul 44 cu 23-21, după ce oaspeții au înscris de 5 ori consecutiv. La intrarea în ultimul minut, scorul era egal 27, Frangulea le-a adus pe gazde în avantaj, Demir a înscris pentru CSM Botoșani, apoi portarul oaspeților a apărat, însă Botoșaniul n-a reușit să înscrie la ultimul atac, dar a obținut primul punct în deplasare.

"A fost un meci echilibrat, chiar dacă am început mai greu, pe parcursul meciului am reușit sa echilibrăm jocul și chiar să conducem la două goluri în partea a doua a meciului. Din păcate, am ratat ultimul atac al meciului și ne-a scăpat victoria. Doresc să remarc toată echipa pentru dăruire și pentru faptul că au luptat până în ultima secundă a meciului", a declarat Cătălin Stoleru, președinte CSM Botoșani, conform handbalmania.ro.

CSU Galați – CSM Botoșani 28-28 (15-12)

Galați: Ungureanu, Dinu – Chiriac 8, Șahîn 7, Olaru 4, Frangulea 3, Ionel 3, Simo 2, Mîrșiu 1, Ionescu, Gheorghe. Antrenor: Florin Andronic.

Botoșani: Nicolaevici, Sîrbu – Șt. Dumitrache 9, Dimofte 8, Ciobanu 3, Horopciuc 3, Demir 3, G. Dumitrache 2, Folescu, Tărnăuceanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
254

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
281

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
1113

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând școala din ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să...