Gol FABULOS! Fiul lui Florentin Petre l-a uimit şi pe Gică Hagi cu primul gol marcat în Liga 1 - VIDEO

Gol FABULOS! Fiul lui Florentin Petre l-a uimit şi pe Gică Hagi cu primul gol marcat în Liga 1 - VIDEO

   gsp.ro

Patrick Petre a reuşit un gol fabulos în meciul cu Viitorul, scor 2-3. Cu o execuţie superbă, preluare de mare fineţe şi şut violent din întoarcere, mingea a intrat direct sub transversală!

La a doua sa prezenţă în Liga 1, fiul lui Florentin Petre a reuşit să îl surprindă şi pe Gică Hagi. Îl felicit, bravo lui, e un copil bun, sper să aibă o carieră frumoasă, peste cea a lui taică-său. E bine că avem încredere în tineri", a spus Regele.

Patrick are 17 ani, 5 luni şi 29 de zile. Reuşita lui nu a reuşit, însă, să aducă vreun punct lui Dinamo. Trupa lui Flavius Stoican a cedat cu 2-3 în meciul cu Viitorul.

E cel mai tînăr!

Patrick Petre l-a înlocuit pe căpitanul Valentin Lazăr în minutul 81. La a doua sa prezenţă în Liga 1, tînărul Petre a reuşit un gol senzaţional, primul al său din Liga 1. Astfel, el a devenit cel mai tînăr marcator din acest sezon din Liga 1, avînd 17 ani şi aproape 6 luni.

Top 3 al celor mai tineri marcatori din acest sezon de Liga 1 este completat de Andrei Ivan (17 ani şi 10 luni), de la CSU, şi de Alexandru Tudorie (18 ani şi 7 luni), de la Oţelul.

sursa:gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
206

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
200

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
289

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...