Frații Buș se întalnesc, ca adversari, în Astra Giurgiu - FC Botoșani: "Va fi a doua întalnire. Pe prima am câștigat-o eu"
SPORT

Partida dintre FC Botosani si Astra Giurgiu va una speciala pentru fratii Laurentiu si Sergiu Bus. Laurentiu Bus (30 ani) joaca la FC Botosani si se va duela pentru a doua oara cu fratele sau, Sergiu Bus (25 ani), actualul jucator al celor de la Astra Giurgiu. 

Frații Buș se întalnesc, ca adversari, în Astra Giurgiu - FC Botoșani: "Va fi a doua întalnire. Pe prima am câștigat-o eu"

 Sergiu si Laurentiu Bus  

Prima intalnire dintre cei doi frati a avut loc in 2011, in meciul CFR Cluj - Otelul Galati 0-1, atunci cand Sergiu juca la CFR, iar Laurentiu la galateni. Cei doi se mai puteau intalni si in sezonul urmator, in ASA Targu Mures - Otelul Galati, insa Laurentiu a fost accendat si nu a putut juca impotriva fratelui sau, care evolua atunci la ASA.

"Va fi un meci greu, ca toate celelalte pe care le-am avut pana acum, insa noi speram sa plecam cu punct sau puncte de acolo, pentru ca facem un deplasare lunga si cu siguranta ne vom bate pentru aceste puncte. Nu este primul duel cu Sergiu, am mai jucat intr-un meci cand eu jucam la Otelul, iar el la CFR Cluj. Va fi a doua intalnire aceasta. Pe prima am castigat-o eu si sper sa se repete. Noi vorbim tot timpul la telefon inaintea fiecarui meci. Ar fi culmea sa nu vorbim. Este doar fotbal, dar cum am spus, eu vreau sa castig. Nu pot sa spun ca suntem mai puternici. Ei au demonstrat ca sunt puternici acum prin atatea victorii obtinute in campionat si cred ca va fi un meci foarte interesant. Eu nu cred ca vor fi mai relaxati dupa ce au obtinut calificarea in Play-Off. Eu cred ca-si vor dori sa castige din nou.", a declarat Laurentiu Bus.

Meciul dintre Astra Giurgiu si FC Botosani va avea loc luni seara, incepand cu ora 20:30.

 

Spune-ne opinia ta