Franța – Maroc, meciul senzație de astăzi la Campionatul Mondial

Selecționata Franței și-a început în mod admirabil parcursul la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, obținând o victorie cu 4-1 în fața Australiei. Francezii au fost și cei care s-au calificat primii în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după succesul în fața Danemarcei, scor 2-1.
Marocul a reușit să fie surpriza actualei ediții după victoriile cu Spania (scor 3-0), respectiv Portugalia (scor 1-0).

Descoperă oferta Superbet pentru a doua semifinală a SuperMondialului!

Franţa are un atac de două ori mai bun decât Marocul (11 goluri marcate, faţă de doar 5 pentru africani), însă a primit 5 goluri la actualul turneu final, mai exact câte unul în fiecare meci, în timp ce adversara de miercuri are patru meciuri fără gol primit.
Echipele Franţei şi Marocului s-au întâlnit de cinci ori în meciuri oficiale, însă au jucat meciuri neoficiale în anii 1960, 1970 şi 1980. Franţa nu a pierdut niciodată un meci oficial în faţa Marocului, cel mai recent fiind un egal (2-2) înregistrat în 2007 la Paris. (sursa: digisport.ro)

Pariază și tu pe echipele tale preferate și ai șansa să câștigi premii impresionante! Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Franța – Maroc, echipele probabile

Franța: Lloris - Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez - Tchouameni, Rabiot - Dembele, Griezmann, Mbappe - Giroud
Selecționer: Didier Deschamps.
Maroc: Bono - Hakimi, El Yamiq, Aguerd, Mazraoui - Ounahi, Amrabat, Amallah - Ziyech, En-Nesyri, Boufal
Selecționer: Walid Regragui.

Meciul dintre cele două echipe va avea loc astăzi, de la ora 21:00, ora României, pe Stadionul Al Bayt din Al Khor.
Intră acum în comunitatea Superbet și vei găsi o mulțime de jucători simpli, dar SuperInspirați. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un colegiu de renume și o școală rurală din Botoșani, decorate de Klaus Iohannis de Ziua Educaţiei!

astăzi, 13:05

”Onorăm rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a procesului de învăţământ în ghidarea tinerilor noştri pe calea cunoaşterii şi a asumării valorilor pe care se...

Carmen, o mamă văduvă din Botoșani, are nevoie urgent de ajutor după operație! (Foto)

astăzi, 12:41

”O poate aduce cineva cu mașina de la spitalul din Iași sau o poate ajuta cineva cu bani pentru a căuta o mașină care să o aducă acasă?”, este mesajul transmis public de către pre...

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...