Fotbalistul despre care habar n-aveai că a jucat la FC Botoșani a părăsit echipa

Jucătorul originar din Marseille a revenit în această vară în țara natală, Franța.

Kassim M'Dahoma, internațional din Insulele Comore (24 de selecții) născut în Franța, a părăsit FC Botoșani după un sezon în care nu a bifat decât un meci în Superligă și un altul în Cupa României.

Potrivit Sport.ro, fundașul central în vârstă de 26 de ani a jucat ultimele 35 de minute din dezastrul Farul Constanța - FC Botoșani 8-0 (în campionat) și a fost integralist în 0-2 cu FCSB din Cupă.

Acum, fotbalistul născut în Marseille a semnat cu GOAL FC din Franța, mai exact Grand Ouest Association Lyonnaise FC din Championnat National, liga a treia din Hexagon.


De la FC Botoșani în liga 3 din Franța

”Kassim M'Dahoma este noul jucător al lui GOAL FC. Fundaș central dreapta, noul nostru număr 5 are peste 100 de meciuri în National (n.r. - liga 3 din Franța). Cu o înălțime de 1,92 m, Kassim a jucat la mai multe cluburi precum Avranches, Bourg en Bresse, Lyon La Duchère și L'US Boulogne (n.r. - ultima echipă, FC Botoșani, nu este menționată)”, au anunțat francezii pe pagina oficială de Facebook.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Starețul unei mănăstiri din Botoșani și-a aniversat ziua de naștere în mijlocul oamenilor nevoiași! (Foto)

astăzi, 08:03

Arhimandritul Calinic Chirvase, starețul Mănăstirii Coșula, și-a petrecut ziua de naștere în mijlocul nevoiașilor de la Casa Nicolae. ”La acest moment aniversar, ne aducem aminte...

4 octombrie pe Știri Botoșani. Revoltă la Vorona, proces cu ușile închise la Tribunal, o botoșăneancă impresionează la Vocea României!

astăzi, 07:45

4 octombrie 2008 Voronenii au blocat trecerea masinilor de mare tonaj Voronenii au iesit astazi in strada, dupa cum au promis! Locuitorii Voronei au blocat trecerea masinilor de trafic greu, sc...

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer!

astăzi, 07:25

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer. – Nu pot să suflu, am astm. – Atunci hai să-ţi luăm sânge. – Nu pot, sunt hemofilic. – Atunci hai să umbl...