Fostul director de la FC Botoșani, prezentat oficial la Ceahlăul Piatra Neamț. ”Bucuria a trecut, greul de abia acum începe”

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc o conferință de presă organizată de CSM Ceahlăul Piatra-Neamț, în plină pregătire pentru Liga 2.

Anton Cătălin-Ducu, fostul director executiv al FC Botoșani, va fi preşedintele clubului de fotbal Ceahlăul Piatra Neamț.

Principalul finanțator al echipei, Anton Măzărianu, CEO Comes Săvinești, alături de conducerea clubului, a oferit informații importante despre viitorul Ceahlăul Piatra-Neamț.

„Mă bucur că suntem astăzi în această postură de a discuta despre viitorul echipei în Liga 2. Bucuria a trecut, de acum trebuie să ne pregătim, greul de abia acum începe. Sperăm să facem o impresie bună, trebuie să facem o impresie bună, având în vedere faptul că avem niște suporteri deosebiți, așa cum s-a văzut la ultimul meci, la finala de promovare”, a declarat Anton Măzărianu.

Finanțatorul echipei Ceahlăul Piatra Neamț i-a prezentat apoi pe membrii staff-ului, recunoscând că până acum echipa a funcționat în regim de avarie.

”Avem un președinte de club în persoana domnului Cătălin Anton. Îi mulțumim că a acceptat să se alăture proiectului nostru, un om cu mare experiență în domeniu. După cum știți, a fost președinte la FC Botoșani și a dus greul la această echipă. A venit alături de noi și sperăm ca în câțiva ani să promovăm în Liga 1”, a spus Anton Măzărianu.

Cătălin Anton a fost, începând din 2017 și până în 2023, director executiv al AFC Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Revoltă într-o comună din Bacău, din cauza unei firme din Botoșani!

astăzi, 09:57

Este revoltă în comuna Mărgineni, din judeţul Bacău, din cauza unor lucrări neterminate care i-a îngropat pe localnici, la propriu, în noroaie, informează Antena 3 CNN. De v...

Percheziții în toată țara, inclusiv la Botoșani, într-un dosar de nerespectarea regimului armelor și munițiilor! (video)

astăzi, 09:20

La data de 4 octombrie 2024, polițiștii structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției ...

Starețul unei mănăstiri din Botoșani și-a aniversat ziua de naștere în mijlocul oamenilor nevoiași! (Foto)

astăzi, 08:03

Arhimandritul Calinic Chirvase, starețul Mănăstirii Coșula, și-a petrecut ziua de naștere în mijlocul nevoiașilor de la Casa Nicolae. ”La acest moment aniversar, ne aducem aminte...