Florin Andone, la primul gol în poarta lui Real Madrid! Atacantul din Joldești a reușit și un assist! VIDEO
SPORT

Florin Andone a marcat primul său gol împotriva lui Real Madrid, miercuri seara, în minutul 35 al partidei de pe El Riazor, din etapa a 34-a din La Liga.

Florin Andone, la primul gol în poarta lui Real Madrid! Atacantul din Joldești a reușit și un assist! VIDEO

Golul atacantului român a venit la scorul de 2-0 pentru echipa lui Zinedine Zidane, după o fază prelungită de atac a galicienilor. Danilo a respins din fața lui Gil, mingea a ajuns la Gael Kakuta, francezul a vrut să tragă la poartă, însă a lovit greșit mingea, iar aceasta s-a dus paralel cu poarta, pe linia careului de 6 metri. Din fericire pentru Deportivo, Florin Andone, bine plasat, a pus latul și a trimis balonul în vinclul porții pe a cărei linie se aflau doi apărători ai Realului.

Pentru Andone, acesta a fost golul cu numărul nouă marcat în acest sezon și primul după o pauză de aproape două luni. Precedenta reușită a atacantului român de 24 de ani venise pe 2 martie, împotriva celeilalte echipe din Madrid, Atletico.

Andone putea reuși chiar dubla în partida contra Realului, în minutul 43, cu o fază înainte ca madrilenii să se desprindă la 3-1. Internaționalul român n-a ajuns la timp la o minge reluat cu capul de Sidnei și care s-a scurs încet, puțin pe lângă poarta lui Kiko Casilla.

După golul marcat în prima repriză, Florin Andone a reușit și un assist în finalul partidei. În minutul 84, atunci când Real Madrid conducea cu 5-1, atacantul român a centrat perfect pentru Joselu, cel care l-a învins pe Casilla, cu o lovitură de cap. Scorul final a fost 6-2 pentru Real Madrid.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
448

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
147

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
417

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...