FCSB - Oțelul, astăzi de la ora 21:00

FCSB - Oțelul, astăzi de la ora 21:00

   sursa foto: digisport.ro

FCSB primește vizita Oțelului Galați în etapa cu numărul 18 din Superligă.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
Înaintea acestei partide, FCSB ocupă primul loc în clasament cu un total de 37 de puncte în timp ce echipa antrenată de Dorinel Munteanu este pe locul 11 cu doar 20 de puncte.

Cu toate acestea, Oțelul este neînvinsă pe teren advers în ediţia actuala a camiponatului.
Gălățenii au bifat în deplasare două victorii, cu FCU 1948, scor 2-0 și cu UTA Arad, scor 4-2, iar şase întâlniri s-au terminat la egalitate.
Potrivit fanatik.ro, Dorinel Munteanu a avut un mesaj războinic la adresa lui Gigi Becali: „Mesajul e că o să-l bat pe Gigi la el acasă. Gigi e Gigi, nu apreciază, nu mă cobor la nivelul lui. O să îl bat la el acasă”.

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei de astăzi, Elias Charalambous nu a lăsat „netaxată” declarația antrenorului celor de la Oțelul:
”Încă un meci ca celelalte pe care le-am avut în ultimele săptămâni. Va fi greu cu Oțelul. Au arătat că sunt buni, au un antrenor bun, care a făcut o treabă bună în acest sezon. Știm că jucăm acasă, după un rezultat bun. Trebuie să câștigăm meciuri în continuare. Știm că sunt buni. În toate jocurile au jucat compact, pe contraatac, au jucători și un antrenor bun. Am încercat să antrenăm echipa pentru astfel de meciuri.
Ei sunt o echipă compactă. Știm puterea și punctul lor slab. Când câștigi ești mai încrezător. E un alt joc. Antrenorul vrea să pregătească echipa pentru victorie. Obiectivul nostru este să câștigăm meciul. Spun că mereu trebuie să te îmbunătățești în fotbal. În ultimul joc a fost important că nu am primit gol. Ei sunt o echipă care are multe egaluri în acest sezon. Este o echipă contra căreia trebuie să fim foarte concentrați. Contează ce vor face jucătorii mei!”
.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 55 de ori în principala competiţie internă, de nouă ori au câştigat cei de la Oțelul, de 40 de ori s-au impus roş-albaştrii bucureşteni, iar alte șase partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă confruntare directă din Superliga României a fost în data de 29 iulie 2023, Oțelul Galați – FCSB, scor 0-2.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FCSB - Oțelul, echipe probabile

Valentin Crețu este suspendat după cartonașul roșu văzut în meciul cu FCU 1948, iar Băluță nu va evolua din cauza cumulului de cartonașe galbene.
FCSB: 32. Târnovanu - 28. Pantea, 30. Ngezana, 16. Lixandru, 33. Radunovic - 23. Ov. Popescu, 8. Șut, 27. Olaru - 11. Miculescu, 9. Compagno, 7. Coman
REZERVE: 99. A. Vlad, 5. Dawa, 6. Haruț, 15. Gogescu, 22. Toma, 24. Ganea, 29. Rotariu, 80. Radaslavescu, 88. Djokovic
ABSENȚI: Chiricheș, Oct. Popescu (accidentați), Al. Băluță (suspendat), V. Crețu
ANTRENOR: Elias Charalambous

Mijlocașul central Zivulic este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.
OȚELUL: 13. Dur-Bozoancă - 2. Zhelev, 6. Cisse, 25. Lovric, 28. M. Silva - 5. A. Lopez, 30. Cisotti, 21. Teles - 20. Bodișteanu, 11. Al. Pop, 67. Maciel
REZERVE: 12. R. Stoian, 7. G. Cîrjan, 8. I. Neagu, 14. Rus, 15. Yabre, 17. R. Tănasă, 23. Jardan, 26. Adascăliței, 90. Fatai
ABSENȚI: Panait (accidentat), Zivulic (suspendat)
ANTRENOR: Dorinel Munteanu

FCSB - Oțelul se va disputa astăzi, începând cu ora 21:00, pe Arena Națională din București.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Poți comenta meciurile tale preferate alături de câteva sute de mii de jucători cu aceleași pasiuni ca și tine. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
774

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...