FCM Campina - FC Botosani 2 - 0

FCM Campina - FC Botosani 2 - 0

 Dupa infringerea de astazi cu FCM Campina (0-2), membrii galeriei botosanene ii cer in mod oficial pe site-ul www.botosanifans.com, tehnicianului Leo Grozavu sa-si prezinte demisia in urma rezultatelor dezastruoase din ultima perioada cit si pentru indepa  

Desprinderea cade repede  in minutul 10 dupa ce mijlocasul Avram scapa de marcaj  si impinge balonul in poarta din 6 metri. In minutul 15 consemnam o alta ocazie buna a Campinei dupa ce atacantul Pastin a trecut si de Satco dar a trimis balonul defectuos spre poarta.

2-0 pe tabela de marcaj apare in minutul 22 dupa ce acelasi Avram  centreaza iar portarul botosanean Satco scapa balonul, care intra in poarta.

In repriza secunda Botosaniul a fortat mai mult si cea mai mare ocazie a partidei are loc in minutul 56 cand pasa lui Stefoi in fata portii nu poate fi concretizata pe tabela de Simao si de Andries, care trec milimetric pe langa minge.

Pe final a intrat si ivorianul Kone care la randul lui a avut doua ocazii bune de gol, in prima el luftand din 10 metri iar a doua cand insista pentru un balon dar Mihai Andries este blocat in ultimul moment in careu.  

Pentru FC BOTOSANI  urmeaza o a doua deplasare consecutiva, formatia din nordul Moldovei intalnind FC Brasov, lidera Seriei I din Liga a II-a.

Desi inainte de aceasta etapa perspectiva retrogradarii plutea in aer, dupa rezultatele inregistrate astazi se poate spune ca in proportie de 99% gruparea locala a scapat de Liga a 3-a. Intre FC Botosani si CSM Focsani, echipa aflata pe primul loc retrogradabil, au ramas 11 puncte distanta si numai 5 etape pina la final. In plus in ultima etapa se vor intalni in meci direct CSM Focsani si FCM Bacau, astfel ca si fara niciun punct luat pana la final gruparea locala are sanse foarte mari de salvare.

In urma infringerii de astazi de la Cimpina, gruparea fanion a judetului nu a coborit nici un loc in clasament ramanind pe pozitia a 8-a, la 11 puncte de primul loc retrogradabil ocupat in prezent de CSM Focsani.

Gruparea fanion a judetului va aparea in premiera saptamana aceasta de doua ori in decurs de numai 4 zile pe canalul Sport.ro. Astfel fanii botosaneni ii pot urmari pe elevii lui Leo Grozavu in direct miercuri de la ora 11:00 in meciul impotriva lui FC Brasov si simbata in partida contra Petrolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
23

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
63

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
287

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...