FC Voluntari – FC Botoșani, luni de la 18:30

FC Voluntari – FC Botoșani, luni de la 18:30

   https://www.facebook.com/fcbotosani/photos

FC Botoșani îi va întalni mâine, în deplasare, pe cei de la FC Voluntari, în prima etapă a Superligii, sezonul 2023-2024.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!

FC Botoșani și FC Voluntari au avut parcursuri diferite în sezonul anterior. Botoșaniul a reușit să se claseze pe locul 5 în play-out, adunând în total 31 de puncte, iar în clasamentul general a ocupat poziția a 11-a, cu 32 de puncte.

Pe de altă parte, FC Voluntari a avut un traseu mai bun în play-out, terminând pe 3, și s-a situat pe locul 10 în clasamentul final.
Deși nu s-au regăsit în primele șase clasate, cei de la FC Voluntari nu s-au aflat în pericol de retrogradare și au fost chiar foarte aproape de a trece de primul baraj pentru a obține calificarea în Conference League.

În această vară, FC Botoșani a luat decizia de a schimba antrenorul, iar la echipă a revenit Marius Croitoru. Sub comanda lui Croitoru, botoșănenii au obținut cele mai bune rezultate, iar revenirea sa este considerată o veste bună pentru club și suporteri. FC Botoșani își propune să obțină performanțe similare sau chiar mai bune în sezonul actual.

Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 26 de ori în principala competiţie internă, de 11 ori au câştigat botoșănenii, de șapte ori s-au impus ilfovenii, iar alte opt jocuri s-au terminat la egalitate.
Duelul FC Voluntari – FC Botoșani a avut loc de trei ori în sezonul trecut. Botoșănenii au obținut victoria cu 1-0 în tur, urmând ca ilfovenii să își ia revanșa cu același scor.
Cea mai recentă confruntare directă din Superligă a fost în play-out, pe 12 mai anul acesta, FC Voluntari - FC Botoșani, scor 2-0.

Echipe probabile: FC Voluntari – FC Botoșani

FC Voluntari: Vâlceanu – Boboc, Matricardi, I.Armaș, Aliji – Crepulja, V. Rață, Sigurjonsson – Andrei, A. Nemec, Lopes
Antrenor: Ilie Poenaru

FC Botoșani: Ducan – Ilaș, Pius, A. Șeroni, A. Dragu – Ed. Florescu, V. Dican, A. Ivanov – C. Golofca, M. Roman II, Camara
Antrenor: Marius Croitoru

FC Voluntari – FC Botoșani se va disputa în data de 17.07, de la 18:30, pe Stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Alătură-te unei comunități de jucători cu aceleași pasiuni ca și tine, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...

Tineri din Botoșani dispăruți fără urmă, după ce au plecat la muncă în Italia! (foto)

astăzi, 15:35

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea a doi tineri, de 29 și 23 de ani, ambii din municipiul Botoșani, care au părăsit în mod voluntar domiciliul, în dat...

Schimbare majoră pentru diplomele de absolvire emise de facultățile din întreaga țară!

astăzi, 14:00

În premieră, vor avea un element distinct care să le permită să fie mai vizibili și pentru angajatorii din străinătate. Este un pas extrem de important în procesul digitalizării. ...