FC U 1948 - FCSB, mâine de la ora 21:30

Sezonul 2023-2024 al Superligii a debutat weekend-ul acesta, urmând ca până la finalul anului 2023 să se dispute primele 21 de runde.
Meciul dintre FC U 1948 și FCSB încheie ziua de duminică, în cadrul primei etape.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Antrenorul echipei bucureștene, Elias Charalambous, se confruntă cu unele probleme de lot, deoarece nici Octavian Popescu, nici Andrea Compagno nu vor fi disponibili.
Jucătorul italian nu poate evolua din cauza contractului. Când a fost transferat de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu a insistat să se adauge o clauză, conform căreia Compagno poate fi prezent la duelurile directe doar dacă patronul FCSB, Gigi Becali, achită 100.000 de euro.

Antrenorul FC U 1948, Florin Drăgan a analizat duelul cu FCSB la o coferință de presă: „Începem cu o partidă extrem de dificilă, poate cu cea mai bună echipă din România la acest moment. Îi respectăm, dar Craiova formează un grup serios, o echipă competitivă”. (sursa fanatik.ro)

Drăgan e încrezător înaintea partidei, mai ales că golgheterul FCSB, va rămâne pe bancă: „Obiectivul e clasarea în play-off. Acesta a fost și anul trecut. Am fost foarte aproape și am dori să reușim. Nu mi-aș dori să intre Compagno, e un jucător bun. Nu știu dacă ne bucurăm de revenirea lui Dinamo, dar e un derby în plus”.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

În urma meciurilor disputate în play-out sezonului 2022-2023, FC U 1948 a terminat pe locul întâi, cu 36 de puncte în timp ce bucureștenii au ocupat locul 2 pe podium în play-off, acumulând un total de 46 puncte.
FCSB este una dintre cele patru formații care vor reprezenta România în preliminariile competițiilor europene, alături de Farul, Sepsi şi CFR Cluj.
Prima manșă va avea loc pe 26 iulie, împotriva celor de la CSKA 1948, iar returul va avea loc pe 3 august.

U Craiova 1948 și FCSB se va disputa mâine, începând cu ora 21:30,  pe arena ”Tudor Vladimirescu” - Târgu Jiu, deoarece pe stadionul din Craiova are loc un festival muzical.

Cu toate acestea, FC U Craiova 1948 a reușit să vândă toate biletele disponibile pentru întâlnirea cu FCSB de duminică.
„Din acest moment, vânzarea biletelor se oprește iar meciul din prima etapă se va disputa cu casa închisă. Reușim, pentru a doua oară, să umplem arena din Târgu Jiu pentru un meci foarte important al băieților noștri!”, au comunicat reprezentanții echipei pe pagina oficială de Facebook.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri: Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul de Criminalistică! (video)

astăzi, 18:06

În cadrul celei mai recente emisiuni Invitatul de la Știri l-am avut prezent pe Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul...

APIA Botoșani: Anunț în atenția fermierilor privind agricultura ecologică!

astăzi, 17:17

Fermierii cu angajamente în desfăşurare M11 nu pot accesa Clauza de revizuire în 2024. În  C 2024, se pot deschide angajamente noi în cadrul intervenţiilor DR-04 / D...

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...