FC Rapid - FC Botoșani, primul meci oficial pe noul Stadion din Giuleşti

FC Rapid - FC Botoșani, primul meci oficial pe noul Stadion din Giuleşti

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti a anunţat, marţi, că primul meci oficial pe noul Stadion Giuleşti va fi cel cu FC Botoşani, programat, sâmbătă, de la ora 20:30, în cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii I.

„Rapid - FC Botoşani va fi primul joc oficial pe noul Giuleşti! Astfel, sâmbătă, de la 20:30, ne vedem în noua noastră casă. Le mulţumim celor de la Fotbal Club Botoşani pentru acord. Fie ca cel mai bun să câştige”, notează gruparea giuleşteană pe pagina oficială de Facebook.

Conducerea îi informează pe suporteri că biletele vor fi puse la vânzare online începând de miercuri, iar casele de bilete de la stadion vor putea fi achiziţionate începând de joi.

Primul meci internaţional de pe Stadionul Rapid-Giuleşti va fi cel dintre Dinamo Kiev şi Sporting Lisabona, pe 7 aprilie, în optimile de finală ale Youth League (ora 15:00), a confirmat UEFA pe site-ul său.

FC Rapid a disputat ultimul meci oficial pe vechiul Stadion Giuleşti la 24 noiembrie 2018, cu formaţia Înainte Modelu în Liga a III-a. De atunci, formaţia giuleşteană a jucat partidele de pe teren propriu în Capitală pe stadioanele Regie şi Arena Naţională, dar şi la Buftea, Mogoşoaia, Voluntari şi Mioveni.

 

Spune-ne opinia ta