FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

   sursa:primasport.ro

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!
Gazdele sunt lideri în clasament cu 27 de puncte, în timp ce FC Botoşani ocupă momentan penultimul loc cu un total de 17 puncte.

Formația antrenată de Marius Măldărășanu este neînvinsă pe teren propriu din iulie 2023.
”Așteptările sunt mari, jucăm acasă, trebuie să rămânem concentrați, am urcat în clasament dar mai sunt cinci meciuri. E greu să ajungi sus în play-out, dar e și mai greu să te menții, va trebuie să fim foarte motivați în continuare. Botoșani nu s-a predat, a câștigat ultima etapă și la ce distanță e între echipele din zona roșie și cele de pe loc direct retrogradabil, cred că toate își doresc salvarea directă.  Vom fi la fel de motivați ca ei, depindem de noi, când am fost bine mental, ca efort și atitudine am câștigat meciuri și am avut rezultate bune” a declarat Măldărășanu înaintea partidei de astăzi.

În etapa anterioară, FC Botoșani a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 4-1. Botoșănenii au nevoie de o victorie astăzi și își joacă una dintre ultimele cărți pentru salvarea de la retrogradare.
„Sper și am încredere că vom face și un joc bun, dar mai important decât un joc bun este să facem un joc pragmatic în care să reușim să marcăm și să ne întoarcem cu puncte. Va fi un joc extrem, extrem de dificil, dar trebuie să fim conștienți de importanța jocului  și să reușim să-l abordăm ca pe o finală și avem mare nevoie să facem un rezultat pozitiv, fie și un rezultat de egalitate”, a declarat Bogdan Andone, antrenorul celor de la FC Botoșani.

FC Hermannstadt şi FC Botoşani s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 13 ori, de două ori au câştigat sibienii, de şase ori s-au impus cei de la FC botoșani, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă din Superligă a fost în data de 28 ianuarie 2024, FC Hermannstadt - FC Botoşani, scor 2-0.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Hermannstadt - FC Botoșani, echipe probabile

Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Ionuț Stoica, Opruț - Balaure, Biceanu, Sota Mino, Ianis Stoica - G. Iancu, Paraschiv
Rezerve: Muțiu, I. Pop, Bejan, Dr. Iancu, Medina, Neguț, A. Oroian, Fonseca, K. Ciubotaru, A. Jipa
Absenți: NGoma (indisponibil), Murgia (incert)
Antrenor: Marius Măldărășanu

FC Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron – Țigănașu – David, Dican, Filip – Florescu, Lopez, Ofosu
Rezerve: Kukic, Friday, Fulop, Gligor, Kaprof, Margiotta, Șeroni, Petro, Mailat, Mitrov, Aldair, Mouadib
Absenți: -
Antrenor: Bogdan Andone

Hermannstadt - FC Botoșani se va disputa astăzi, 19 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
49

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
90

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
61

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...