Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

Relansat în urmă cu doar câteva luni la Botoșani, fiind promovat în rândul copiilor doritori de o frumoasă aventură sportivă, jocul de rugby devine o frumoasă lecție despre competitivitate, onoare și viață sănătoasă.

Rugby Club Botoșani, cu o activitate de câteva luni, este la finalul acestei săptămâni gazda unui turneu de Mini Rugby.

Alături de Federația de Rugby din România, clubul botoșănean organizează sâmbătă, 20 aprilie 2024, începând cu ora 11.00, turneul de Mini Rugby destinat copiilor.

Vor participa numeroase cluburi din regiunea Moldovei (Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț), dar și din Republica Moldova. Aceste cluburi vin cu toate categoriile de vârstă, și anume sub 8 ani, sub 10 ani și sub 12 ani.

”Și noi, Rugby Club Botoșani, reușim să avem toate trei categorii, ceea ce este mare realizare pentru începutul nostru. Ne dorim să se joace rugby la Botoșani în sfârșit, după mai mulți ani”, a precizat George Gontineac, coordonatorul și cel căruia i se datorează relansarea acestui sport în rândul copiilor din Botoșani.  

Turneul se va desfășura pe Baza Sportivă Victoria, pe strada Pacea, din municipiul Botoșani.

Publicul este așteptat în număr cât mai mare, pentru a-i încuraja pe jucători.

”Încercăm să facem tribuna primitoare pentru oricine dorește să vină și să îi încurajeze pe copiii noștri. Să vadă 200 de zâmbete ale copiilor care practică acest frumos sport”, a adăugat George Gontineac.

Citește și Teologul student la Conservator care s-a întors pe terenul de rugby: ”Este o provocare în a face și școală și sport la un nivel ridicat”

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent din Botoșani amendat după ce a dat petrecere în apartament!

astăzi, 12:14
9

S-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 02:38. O echipă formată din polițiști locali s-a deplasat pe strada Ștefan Luchian, de unde se auzea muzica.Cele sesizate s-au c...

Criză de apă fără precendent într-o localitate din Botoșani: ”Este o situaţie nemaiîntâlnită!”

astăzi, 11:53
192

Primarul comunei Drăguşeni din judeţul Botoşani, Eugen Nechita, spune că, pe fondul lipsei precipitaţiilor, în localitate se înregistrează o criză fără precedent a apei în ...

USR Botoșani: ”Nu vă lăsaţi păcăliţi de lucrările făcute înainte de alegeri!”

astăzi, 11:24
39

Deși apreciază lucrările de asfaltare din ultimele săptămâni, USR Botoşani şi Alianţa Dreapta Unită  țin să-i atragă atenţia edilului şef că mandatul unui primar este de patr...