Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

Relansat în urmă cu doar câteva luni la Botoșani, fiind promovat în rândul copiilor doritori de o frumoasă aventură sportivă, jocul de rugby devine o frumoasă lecție despre competitivitate, onoare și viață sănătoasă.

Rugby Club Botoșani, cu o activitate de câteva luni, este la finalul acestei săptămâni gazda unui turneu de Mini Rugby.

Alături de Federația de Rugby din România, clubul botoșănean organizează sâmbătă, 20 aprilie 2024, începând cu ora 11.00, turneul de Mini Rugby destinat copiilor.

Vor participa numeroase cluburi din regiunea Moldovei (Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț), dar și din Republica Moldova. Aceste cluburi vin cu toate categoriile de vârstă, și anume sub 8 ani, sub 10 ani și sub 12 ani.

”Și noi, Rugby Club Botoșani, reușim să avem toate trei categorii, ceea ce este mare realizare pentru începutul nostru. Ne dorim să se joace rugby la Botoșani în sfârșit, după mai mulți ani”, a precizat George Gontineac, coordonatorul și cel căruia i se datorează relansarea acestui sport în rândul copiilor din Botoșani.  

Turneul se va desfășura pe Baza Sportivă Victoria, pe strada Pacea, din municipiul Botoșani.

Publicul este așteptat în număr cât mai mare, pentru a-i încuraja pe jucători.

”Încercăm să facem tribuna primitoare pentru oricine dorește să vină și să îi încurajeze pe copiii noștri. Să vadă 200 de zâmbete ale copiilor care practică acest frumos sport”, a adăugat George Gontineac.

Citește și Teologul student la Conservator care s-a întors pe terenul de rugby: ”Este o provocare în a face și școală și sport la un nivel ridicat”

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
19

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
32

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
27

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...