Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

Relansat în urmă cu doar câteva luni la Botoșani, fiind promovat în rândul copiilor doritori de o frumoasă aventură sportivă, jocul de rugby devine o frumoasă lecție despre competitivitate, onoare și viață sănătoasă.

Rugby Club Botoșani, cu o activitate de câteva luni, este la finalul acestei săptămâni gazda unui turneu de Mini Rugby.

Alături de Federația de Rugby din România, clubul botoșănean organizează sâmbătă, 20 aprilie 2024, începând cu ora 11.00, turneul de Mini Rugby destinat copiilor.

Vor participa numeroase cluburi din regiunea Moldovei (Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț), dar și din Republica Moldova. Aceste cluburi vin cu toate categoriile de vârstă, și anume sub 8 ani, sub 10 ani și sub 12 ani.

”Și noi, Rugby Club Botoșani, reușim să avem toate trei categorii, ceea ce este mare realizare pentru începutul nostru. Ne dorim să se joace rugby la Botoșani în sfârșit, după mai mulți ani”, a precizat George Gontineac, coordonatorul și cel căruia i se datorează relansarea acestui sport în rândul copiilor din Botoșani.  

Turneul se va desfășura pe Baza Sportivă Victoria, pe strada Pacea, din municipiul Botoșani.

Publicul este așteptat în număr cât mai mare, pentru a-i încuraja pe jucători.

”Încercăm să facem tribuna primitoare pentru oricine dorește să vină și să îi încurajeze pe copiii noștri. Să vadă 200 de zâmbete ale copiilor care practică acest frumos sport”, a adăugat George Gontineac.

Citește și Teologul student la Conservator care s-a întors pe terenul de rugby: ”Este o provocare în a face și școală și sport la un nivel ridicat”

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
750

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...