FC Botoșani - Universitatea Craiova 2-2. Aproape de o surpriză

FC Botoșani pierde puncte în prelungiri pentru a doua etapă la rând. După ce a avut victoria în mână în duelul cu UTA, dat a fost egalată în prelungiri, echipa locală a avut un avans de două goluri și în meciul cu Universitatea Craiova, dar "oltenii" ne-au egalat în prelungiri.

Juan Kaprof a deschis scorul pentru FC Botoșani în minutul 17, din pasa lui Romario Benzar. A fost prima reușită pentru noul număr "10" de la Botoșani, în acest sezon.

Același Kaprof făcea 2-0 în minutul 41, marcând o repriză perfectă a elevilor lui Bogdan Andone. Totul avea însă să se schimbe în partea a doua a meciului.

Mitriţă reducea din diferență în minutul 53, după o fază în care și-a bătut joc de apărarea noastră. În prelungirile meciul, Koljic egala pentru olteni, care au smuls un punct nesperat.

Echipele de start

FC Botoșani: Ureche – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – Florescu, Dican, Filip – David, Lopez, Kaprof

Rezerve: Ducan, Friday, Șeroni, Mitrov, Celea, Mouaddib, Petro, Aldair, Fulop, Mitrov, Margiotta, Ofosu, Dimitrov

Antrenor: Bogdan Andone

Universitatea Craiova: Lazar – Căpățână, Zajkov, Screciu, Bancu – Crețu, Mateiu, Houri – Baiaram, Ivan, Mitriță

Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Soiri, Maldonado, Badelj, Ndong, Kozulj, Mekvabishvili, Danciu, Câmpanu, Koljic, Markovic

Antrenor: Ivaylo Petev

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Galeria din Giulești a ajuns la Botoșani: ”Mergem la victorie!” / Prime pentru jucătorii de la FC Botoșani

astăzi, 18:04

După un nou meci fără victorie în Giulești (0-0 cu Oțelul), Rapid joacă astăzi în deplasare cu FC Botoșani. Liviu Ungureanu, zis și „Bocciu”, a vorbit despre aștep...

Călugărul din Botoșani care și-a anunțat sfârșitul cu trei zile înainte de a pleca la Domnul!

astăzi, 16:53

Călugărul Vitalie, din Botoșani, a trăit între anii 1891 și 1945. Acest cuvios părinte a fost un mare şi tăinuit sihastru român din Muntele Athos. Născut în anul 1891, era d...

Români întorși din străinătate pentru o nuntă, găsiți morți în apartamentul lor. „A murit și copila, au murit și părinții”

astăzi, 15:48

Tragedia a avut loc în Bistrița, iar cea care a sunat la 112 pentru a trage semnalul de alarmă a fost o vecină care a simțit un puternic miros de gaz în scara blocului. Potrivit Șt...