Bogdan Andone, după ce FC Botoșani a fost egalată de Universitatea Craiova în prelungiri: ”Nu meritam victoria!”

Partida dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa cu numărul 26 din SuperLiga României.

Bogdan Andone, după ce FC Botoșani a fost egalată de Universitatea Craiova în prelungiri: ”Nu meritam victoria!”

”E dureros să iei gol în prelungiri, dar nu meritam victoria!”

La finalul partidei, Bogdan Andone a transmis că, în opinia sa, rezultatul este echitabil și că echipa sa nu ar fi meritat cele trei puncte din meciul contra Universității Craiova.

Totodată, Andone a avut cuvinte de laudă la adresa oltenilor și a recunoscut că lotul Universității Craiova este superior din toate punctele de vedere celui de la FC Botoșani.

”Am pierdut, am avut 2-0, dar până la urmă, rezultatul a fost echitabil. Dacă după meciul de la Arad, am spus că meritam victoria, azi, rezultatul a fost echitabil, chiar dacă e dureros să iei gol în prelungiri. Nu meritam victoria.

Am spus-o, e un campionat foarte echilibrat, toate echipele se luptă pentru fiecare punct, dacă ne uităm, multe jocuri se termină la diferență de un gol. Azi a fost o greșeală tehnică, mingea nu a mai sărit la Țigănașu, nu îl acuz deloc, e fotbal, se întâmplă. Îi felicit pentru dorință, pentru atitudine, pur și simplu așa a fost să fie.

Kaprof vine după o accidentare, trebuie să își găsească ritmul, la fel și Enzo. Am zis că au jucat suficient, aveam nevoie de viteză.

Am spus-o, ținând cont de situația în care suntem, fiecare punct e important. Am jucat cu o echipă foarte bună, jucătorii de pe banca lor de rezerve pot juca la orice echipă de Liga 1. Sunt pe bancă Markovic, Koljic pe bancă, pot fi titulari la orice echipă din campionat. Au multă calitate, soluții, pot schimba în diferite sisteme.

Un punct este echitabil, nu pot să spun că sunt fericit pentru că am condus cu 2-0, dar trebuie să mergem înainte și să recuperăm punctele pierdute.

E prea devreme, voi analiza jocul, schimbarile au fost bune, in seara asta au muncit, au dorit sa ajute echipa. Sunt convins că aceste puncte pierdute în prelungiri se vor întoarce și pentru noi”, a spus Bogdan Andone la finalul meciului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
339

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
567

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
991

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...