FC Botoșani transferă tot pentru play-off: „Nu aș spune nu, dar trebuie să vorbesc cu Mihai”

FC Botoșani transferă tot pentru play-off: „Nu aș spune nu, dar trebuie să vorbesc cu Mihai”

Valeriu Iftime a recunoscut pentru ProSport că va discuta cu Mihai Teja și posibilitatea unui eventual transfer al lui Andrei Miron la FC Botoșani.

Aventura lui Andrei Miron în Israel nu a durat prea mult. Astel că fundașul central în vârstă de 28 de ani a rămas liber de contract după doar câteva luni petrecute la Hapoel Haifa.

Impresarul jucătorului îi caută în aceste zile fundașului central o nouă formație, iar Valeriu Iftime a dezvăluit pentru ProSport că i s-ar părea o soluție bună revenirea lui Miron la FC Botoșani, acolo unde a și fost căpitanul echipei.

Patronul moldovenilor spune că trebuie să poarte o discuție pe tema aceste variante și cu antrenorul principal al echipei sale, Mihai Teja.

„Știți foarte bine că eu am ținut mult la Miron, iar el a fost și căpitanul echipei noastre. Pentru noi el a fost unul dintre cei mai buni fundași centrali pe care i-am avut. Nu aș spune nu unei posibile reveniri a lui Miron la Botoșani, dar trebuie în primul rând să discut și cu Mihai Teja. Nouă ne mai vine cât de curând și un alt fundaș central, cel care a jucat în Liga 2 din Franța.

Este firesc să discut acum și cu Mihai să vedem ceea ce își dorește și el. Oricum dușul ăsta rece pe care l-am primit în partida cu Sepsi m-a făctut să stau așa un pic mai retras cîteva zile de fotbal. Nu mi-a căzut deloc bine acea înfrângere usturătoare cu Sepsi, dar trebuie să strîngem cu toți rândurile deoarece viața merge înainte. Momentan nu am ce să vă mai declar în plus despre Miron față de ceea ce v-am zis acum”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
37

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
47

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
445

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...