FC Botoșani transferă tot pentru play-off: „Nu aș spune nu, dar trebuie să vorbesc cu Mihai”

FC Botoșani transferă tot pentru play-off: „Nu aș spune nu, dar trebuie să vorbesc cu Mihai”

Valeriu Iftime a recunoscut pentru ProSport că va discuta cu Mihai Teja și posibilitatea unui eventual transfer al lui Andrei Miron la FC Botoșani.

Aventura lui Andrei Miron în Israel nu a durat prea mult. Astel că fundașul central în vârstă de 28 de ani a rămas liber de contract după doar câteva luni petrecute la Hapoel Haifa.

Impresarul jucătorului îi caută în aceste zile fundașului central o nouă formație, iar Valeriu Iftime a dezvăluit pentru ProSport că i s-ar părea o soluție bună revenirea lui Miron la FC Botoșani, acolo unde a și fost căpitanul echipei.

Patronul moldovenilor spune că trebuie să poarte o discuție pe tema aceste variante și cu antrenorul principal al echipei sale, Mihai Teja.

„Știți foarte bine că eu am ținut mult la Miron, iar el a fost și căpitanul echipei noastre. Pentru noi el a fost unul dintre cei mai buni fundași centrali pe care i-am avut. Nu aș spune nu unei posibile reveniri a lui Miron la Botoșani, dar trebuie în primul rând să discut și cu Mihai Teja. Nouă ne mai vine cât de curând și un alt fundaș central, cel care a jucat în Liga 2 din Franța.

Este firesc să discut acum și cu Mihai să vedem ceea ce își dorește și el. Oricum dușul ăsta rece pe care l-am primit în partida cu Sepsi m-a făctut să stau așa un pic mai retras cîteva zile de fotbal. Nu mi-a căzut deloc bine acea înfrângere usturătoare cu Sepsi, dar trebuie să strîngem cu toți rândurile deoarece viața merge înainte. Momentan nu am ce să vă mai declar în plus despre Miron față de ceea ce v-am zis acum”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actriţa Sanda Toma a murit la 88 de ani

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
190

Acriţa Sanda Toma a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 88 de ani. Ea a fost considerată „unul dintre membrii cei mai importanți ai familiei Teatrului de Comedie&rd...

Polițiștii de frontieră, duși la pușcărie pentru familiarizare

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
214

Un nou scandal a izbucnit în Ministerul de Interne după ce a fost semnat un protocol între Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), Inspectoratul General al Poliției de Fronti...

Laurienii au spus „prezent” voluntariatului pentru vitamine (fotogalerie)

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
311

Câteva sute de kilograme de fructe și legume au fost donate de laurieni la finalul acestei săptămâni grație campaniei inițiate de Direcția Generală de Învățământ Preu...