Transfer surprinzător în Superligă. La FC Botoșani vine un jucător din Franța

Transfer surprinzător în Superligă. La FC Botoșani vine un jucător din Franța

Oficialii formației FC Botoșani îi vor aduce un nou jucător lui Mihai Teja. ProSport a aflat că fundașul central Kassim M’Dahoma, în vârstă de 26 de ani, va întări defensiva moldovenilor.

După dezastrul din partida cu Sepsi, atunci când FC Botoșani a pierdut cu un neverosimil 7-0, oficialii clubului au decis să îmbunătățească centrul defensivei lui Mihai Teja.

Jucătorul de 1,88 metri care va sosi luni la FC Botoșani a evoluat ultima oară la US Avraches, Liga 2 din Franța.

Botoșănenii au avut mari probleme în alcătuirea echipei pentru partida cu Sepsi, mai ales că nu s-au putut baza nici pe Alin Șeroni, celui care i-a murit mama acum două săptămâni.

ProSport a aflat că M’Dahoma va ajunge luni la Botoșani și va semna cu echipa pregătită de Mihai Teja. Apărătorul este cotat la 250.000 de euro potrivit Transfermarkt.com.

„E rușinos pentru noi și foarte mult nu sunt de spus. Trebuie să ne revenim foarte repede, trebuie să dăm mult mai mult, să arătăm mai multă atitudine pe teren. Din păcate, luăm goluri pe greșeli personale și după e greu să revenim. La fel și cu UTA acasă, am luat două goluri rapid și a trebuit să alergăm. Acum, cartonaș roșu, rămânem în 10 și nu e ușor să faci față în 10 oameni la Sepsi acasă. E clar, vina e la noi.

Nu se poate continua așa și trebuie să luăm atitudine rapid. Nu mă gândeam niciodată la asta. Îmi doresc la fiecare meci să câștigăm, nu mi s-a întâmplat niciodată asta. Din păcate, suntem într-o perioadă foarte grea, dar trebuie să ieșim repede. Mi-aș dori să vorbim pe teren, aici nu sunt foarte multe de spus. Trebuie să schimbăm atitudinea la 180 de grade și să fim mult atenți la ceea ce facem. Nu îmi este frică de demitere. Îmi cer scuze suporterilor și tuturor celor din Botoșani. Eu sunt sigur că lucrurile se pot întoarce cu o atitudine bună și cu un grup mai unit. Da, așa este, toți am fost penibili. E clar, n-a mers nimic. A contat și acel roșu, niciodată nu trebuie să faci fault la mijlocul terenului”, a declarat Mihai Teja la finele înfrângerii dureroase cu Sepsi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actriţa Sanda Toma a murit la 88 de ani

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
178

Acriţa Sanda Toma a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 88 de ani. Ea a fost considerată „unul dintre membrii cei mai importanți ai familiei Teatrului de Comedie&rd...

Polițiștii de frontieră, duși la pușcărie pentru familiarizare

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
201

Un nou scandal a izbucnit în Ministerul de Interne după ce a fost semnat un protocol între Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), Inspectoratul General al Poliției de Fronti...

Laurienii au spus „prezent” voluntariatului pentru vitamine (fotogalerie)

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
296

Câteva sute de kilograme de fructe și legume au fost donate de laurieni la finalul acestei săptămâni grație campaniei inițiate de Direcția Generală de Învățământ Preu...