Transfer surprinzător în Superligă. La FC Botoșani vine un jucător din Franța

Transfer surprinzător în Superligă. La FC Botoșani vine un jucător din Franța

Oficialii formației FC Botoșani îi vor aduce un nou jucător lui Mihai Teja. ProSport a aflat că fundașul central Kassim M’Dahoma, în vârstă de 26 de ani, va întări defensiva moldovenilor.

După dezastrul din partida cu Sepsi, atunci când FC Botoșani a pierdut cu un neverosimil 7-0, oficialii clubului au decis să îmbunătățească centrul defensivei lui Mihai Teja.

Jucătorul de 1,88 metri care va sosi luni la FC Botoșani a evoluat ultima oară la US Avraches, Liga 2 din Franța.

Botoșănenii au avut mari probleme în alcătuirea echipei pentru partida cu Sepsi, mai ales că nu s-au putut baza nici pe Alin Șeroni, celui care i-a murit mama acum două săptămâni.

ProSport a aflat că M’Dahoma va ajunge luni la Botoșani și va semna cu echipa pregătită de Mihai Teja. Apărătorul este cotat la 250.000 de euro potrivit Transfermarkt.com.

„E rușinos pentru noi și foarte mult nu sunt de spus. Trebuie să ne revenim foarte repede, trebuie să dăm mult mai mult, să arătăm mai multă atitudine pe teren. Din păcate, luăm goluri pe greșeli personale și după e greu să revenim. La fel și cu UTA acasă, am luat două goluri rapid și a trebuit să alergăm. Acum, cartonaș roșu, rămânem în 10 și nu e ușor să faci față în 10 oameni la Sepsi acasă. E clar, vina e la noi.

Nu se poate continua așa și trebuie să luăm atitudine rapid. Nu mă gândeam niciodată la asta. Îmi doresc la fiecare meci să câștigăm, nu mi s-a întâmplat niciodată asta. Din păcate, suntem într-o perioadă foarte grea, dar trebuie să ieșim repede. Mi-aș dori să vorbim pe teren, aici nu sunt foarte multe de spus. Trebuie să schimbăm atitudinea la 180 de grade și să fim mult atenți la ceea ce facem. Nu îmi este frică de demitere. Îmi cer scuze suporterilor și tuturor celor din Botoșani. Eu sunt sigur că lucrurile se pot întoarce cu o atitudine bună și cu un grup mai unit. Da, așa este, toți am fost penibili. E clar, n-a mers nimic. A contat și acel roșu, niciodată nu trebuie să faci fault la mijlocul terenului”, a declarat Mihai Teja la finele înfrângerii dureroase cu Sepsi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Începe campania de vaccinare antigripală

astăzi, 11:23
1

Campania de vaccinare antigripală începe săptămâna viitoare, iar procedura va fi diferită faţă de anii trecuţi: pentru procurarea serului va fi nevoie de prescriere de la medicul de...

Pogromul de la Dorohoi. Târgul era „micul Israel“ din nordul Moldovei. Apoi furia împotriva evreilor a lovit și aici

astăzi, 11:18
5

La Dorohoi, acum 83 de ani, a avut loc unul dintre primele pogromuri îndreptate împotriva populației evreiești din România. Pe fondul pierderilor teritoriale din vara lui 1940, gru...

Permis de conducere fals, cumpărat din Rusia, confiscat la vamă în Botoșani

astăzi, 11:08
15

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit asupra unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, un permis de conducere cu însemnele autorităţ...