FC Botoșani și-a lansat oficial lotul pentru noul sezon, apelul lui Bogdan Andone pentru suporteri! (Foto)

FC Botoșani a lansat oficial lotul pentru cel de-al 12-lea sezon consecutiv în elita fotbalului românesc, pregătindu-se pentru noi provocări în Superligă.

Cu câțiva jucători noi pentru a întări pozițiile cheie, FC Botoșani a păstrat nucleul experimentat al formației. Antrenorul principal, Bogdan Andone s-a declarat încrezător în potențialul formației sale și a subliniat importanța coeziunii și a muncii în echipă.

Suporterii așteaptă cu nerăbdare să vadă evoluțiile favoriților pe teren, sperând la un sezon plin de succese și momente memorabile.

Bogdan Andone, antrenorul principal al FC Botoșani, a făcut un apel la suporteri înaintea partidei cu Oțelul, meci programat luni, 15 iulie 2024, ora 18:30, pe Stadionul „Municipal”.

„Fac un apel la suporteri să vină din nou alături de echipă, pentru că sezonul trecut au fost un factor extrem, extrem de important pentru noi. La jocurile de acasă am pierdut un singur meci, cel cu Sepsi OSK. Majoritatea punctelor le-am strâns pe teren propriu. Deci încă o dată, îi rog să vină alături și să-i susțină pe băieți până la ultima fază a jocului, așa cum au făcut-o în sezonul precedent”, a declarat Bogdan Andone.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

astăzi, 20:11

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

astăzi, 19:20

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...

Galeria din Giulești a ajuns la Botoșani: ”Mergem la victorie!” / Prime pentru jucătorii de la FC Botoșani

astăzi, 18:04

După un nou meci fără victorie în Giulești (0-0 cu Oțelul), Rapid joacă astăzi în deplasare cu FC Botoșani. Liviu Ungureanu, zis și „Bocciu”, a vorbit despre aștep...