FC Botoșani - Oțelul Galați, mâine de la ora 18:30

Meciul de fotbal FC Botoșani - Oțelul Galați va avea loc luni, 15 iulie 2024, în etapa întâi din Superliga României.
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!

FC Botoșani a încheiat sezonul precedent cu mari emoții. Botoșănenii au terminat pe locul al 14-lea în clasamentul Superligii, ajungând la baraj, unde i-au înfruntat pe cei de la CS Mioveni. FC Botoșani a obținut victoria cu 1-0, atât în tur, cât și în retur.
În sezonul anterior, Oțelul Galați a terminat pe locul 2 în clasamentul play-out, cu 36 puncte. După ce a pierdut finala Cupei României în fața Corvinul Hunedoara și a fost învinsă de U Cluj în barajul pentru Conference League, echipa antrenată de Dorinel Munteanu a ratat competițiile europene.
FC Botoșani nu a pierdut niciodată acasă cu Oțelul Galați, având o victorie și 2 rezultate de egalitate din întâlnirile directe.
FC Botoşani și Oţelul s-au mai întâlnit în Superligă de şapte ori, de trei ori s-au impus cei de la FC Botoșani, două jocuri au fost câştigate de Oţelul Galați, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FC Botoșani a avut patru meciuri amicale în perioada de pregătire și a reușit să bifeze trei victorii și o singură înfrângere, cu Legia Varșovia. În aceste partide, botoșănenii au marcat unsprezece goluri și au primit nouă.
Oțelul Galați a jucat doar trei meciuri amicale, dar s-a impus cu scorul de 4-1 cu Marsaxlokk, 1-0 cu Jedinstvo și 3-2 cu Celje.

FC Botoşani - Oțelul se va disputa mâine, 15 iulie, de la ora 18:30, pe stadionul "Municipal" din Botoșani.
Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

astăzi, 20:53

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

astăzi, 20:11

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

astăzi, 19:20

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...