FC Botoşani se întăreşte cu jucători de la FCSB

FC Botoşani şi FCSB încep să construiască o relaţie de colaborare pe linia transferurilor şi a împrumuturilor de jucători. 

FC Botoşani se întăreşte cu jucători de la FCSB

După ce gruparea locală i-a vândut la vicecampioana României pe Cătălin Golofca şi Olimpiu Moruţan, echipa lui Gigi Becali l-a cedat în vară pe Sebastian Chitoşcă şi acum a împrumutat un alt mijlocaş. Este vorba despre mijlocaşul defensiv Vlad Achim, de 28 de ani, ce nu a prins prima echipă decât în câteva meciuri. 

Acesta a inceput fotbalul la Centrul de Copii si Juniori de la Farul, de unde a plecat, in 2007, la CS Ovidiu. In 2008 a fost transferat de Ceahlaul Piatra Neamt, club la care a activat pana in 2015, perioada in care a adunat 144 de partide, 16 goluri si 12 pase de gol.

La inceputul sezonului trecut, a semnat cu Viitorul Constanta, pentru care a jucat, pana in pauza de iarna, 21 de partide, inscriind de 2 ori si oferind 6 pase de gol. A doua parte a sezonului l-a gasit la FC Voluntari, echipa pe care a ajutat-o sa se salveze de la retrogradare, jucand 16 meciuri, inscriind 2 goluri si oferind o pasa de gol. De asemenea, mijlocasul are in palmares si o convocare la lotul national.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
234

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
81

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...