FC Botoșani s-a mai despărțit de un atacant! Astafei pleacă în Malaezia!
SPORT

Dupa Deivydas Matulevicius, un alt atacant s-a despartit deja de FC Botosani. Este vorba despre Victoras Astafei, cel care pleaca de la echipa dupa doar 6 luni.

FC Botoșani s-a mai despărțit de un atacant! Astafei pleacă în Malaezia!

Astafei a plecat liber de contract, asa cum a venit, si i-a convins cu greu pe conducatorii clubului ca sa-i dea drumul.

"A fost foarte greu să-i conving pe acţionari să-mi dea drumul. Mă apreciază mult şi domnul Valeriu Iftime şi domnul Cornel Şfaiţer. Le mulţumesc că m-au înţeles. La Botoşani am întâlnit chiar oameni minunaţi şi nu am decât cuvinte de apreciere la adresa lor", a spus Victoras Astafei.

Acesta astepta telefoanele pentru a vedea ce oferta accepta: SUA sau Malaezia. Totusi, fotbalistul este tentat mai mult sa accepte oferta celor de la Kuala Lumpur.

"Kuala Lumpur este un loc minunat şi am să cunosc şi religia hindu. Mai mult pentru asta optez pentru Malaezia şi chiar îmi surâde ideea. După aceea cine ştie? Poate merg în Thailanda, China, Japonia şi mă întorc acasă. Nimic nu se ştie dinainte. Aştept şi un răspuns din SUA. Mă voi decide în câteva zile.", a precizat Astafei.

Pe langa cei doi atacanti, FC Botosani este aproape de o despartire si de golgheterul Istvan Fulop, care ar putea ajunge in prima liga din Ungaria. In plus, de la echipa a plecat si fundasul Alexandru Ichim, care nu a reusit sa se impuna. 

 

Spune-ne opinia ta