FC Botoșani s-a despărțit și de Golofca, jucătorul a semnat deja cu o nouă echipă: ”Mult succes în noua ta aventură!”

Marius Croitoru a primit mână liberă de la Valeriu Iftime, iar acesta își face lotul așa cum consideră că este mai bine.

Transferurile trec prin filtrul lui Maius Croitoru, dar și plecările de jucători. Astfel că, potrivit Prosport.ro, după ce s-a renunțat la Antoni Ivanov, și Cătălin Golofca și-a făcut bagajele.


Prezentat oficial la Chindia

Chindia Târgoviște a anunțat astăzi, pe pagina oficială de Facebook, transferul lui Cătălin Golofca (33 de ani). Extrema dreaptă va ajunge la echipa dâmbovițeană liber de contract, după ce fotbalistul s-a despărțit de Botoșani.


 

Și FC Botoșani a anunțat în această dimineață despărțirea de jucător.

”Mulțumim, Cătălin Golofca! FC Botoșani anunță despărțirea de Cătălin Golofca, după a treia sa perioadă petrecută pe „Municipal”, perioadă în care a evoluat în 8 partide. În vârstă de 33 de ani, fotbalistul de bandă dreaptă, revenit la Botoșani în iarna acestui an, se va alătura celor de la Chindia Târgoviște. Mulțumim pentru aportul adus echipei noastre, Cătălin, și mult succes în noua ta aventură!”, au transmis oficialii de la FC Botoșani.

Cătălin Golofca a jucat în cariera sa pentru Foresta Suceava (83 de meciuri, 14 goluri, 4 pase decisive), FC Botoșani (115 de meciuri, 22 de goluri, 19 assist-uri), CFR Cluj (18 meciuri, două goluri, o pasă de gol), Sepsi (85 de meciuri, 8 goluri, 6 pase de gol) și FCSB (15 meciuri, un gol, o pasă de gol).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

Tuesday, 1 October 2024

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

Tuesday, 1 October 2024

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...

Miniconcert de muzică tradițională rromă, susținut de deținuți ai Penitenciarului Botoșani!

Tuesday, 1 October 2024

Acest proiect îndrăzneț a urmărit facilitarea procesului la reintegrare și la valorizare a talentelor celor care, cu dedicare față de tradiții și muzică specifică etniei lor, au c&acir...